DOLAR 32,3798
EURO 35,0431
ALTIN 2326,997
BIST 9138,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bi’Boya’dan yaklaşan bahar aylarına özel kaçırılmayacak fırsatlar

    Bi’Boya’dan yaklaşan bahar aylarına özel kaçırılmayacak fırsatlar
    06.03.2020
    A+
    A-

    Hangi rengi seçmeliyim, ne kadar boya almalıyım, peki bu kutuları eve nasıl taşıyacağım? Tüm bu soruların yanıtlarını, Türkiye’nin yeni boya markası Bi’Boya ile arkanızda bırakabilirsiniz. Boya yapma sürecinin her aşamasında tüketicinin yanında yer alan Bi’Boya; sunduğu ücretsiz renk kartı hizmetinden ürünlerin adresinize kargolanmasına kadar bütünleşik bir hizmet sunarak birbirinden güzel renk ve dijital uygulamalarıyla tüm bu süreci sizin için kolaylaştırıyor.

    Günümüz trendleri, tüketici ihtiyaçları gözetilerek geliştirilen boya ürünleri ve hizmetleriyle tüketicilerin beklentileri kusursuz bir şekilde karşılayan Bi’Boya, en güzel renkleri, en yeni fiyat avantajları ve yenilikçi dekorasyon fikirlerini tüketicilerle buluşturuyor. Aynı zamanda online satış platformu olan Bi’Boya’nın web sitesini ziyaret ederek duvarlarınıza yakışacağını düşündüğünüz ücretsiz renk kartını sipariş edip renk seçimini görerek de seçiminizi yapabiliyorsunuz.

    Yeni bir eve taşınıyor, evinizin veya iş yerinizin görünümünü değiştirmek istiyorsanız Bi’Boya ile boya alışverişinizi hızlı ve ekonomik bir şekilde kolayca yapabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey Bi’Boya web sitesini ziyaret ederek evde veya ofiste nasıl bir görünüm istediğinize karar vermek. Sonraki adımda iseweb sitesinden yapacağınız boya ve malzeme siparişleriniz, hızlı teslimat ile aynı gün kargoya verilir ve en kısa sürede kapınızda olur.

    Ayrıca, boya alışverişinde taksit seçenekleri sunan Bi’Boya’da satın aldığınız renkten vazgeçtiyseniz veya açılmamış boya kutunuz kalırsa hemen ücretsiz iade edebilirsiniz.

    Yapmanız gereken neyi ve ne kadarlık bir alanı boyayacağınızı belirlemek

    Boya yapma sürecini tüketiciler için karmaşık bir yapıdan çıkaran Bi’Boya, sunduğu akıllı seçeneklerle bu süreci çok daha kolay bir hale getiriyor. Bu noktada size düşen ise sadece neyi ve ne kadarlık bir metrekareyiboyamak istediğinize karar vermek. İsterseniz tek duvarlık boya alın, isterseniz de Zigon sehpanızı boyamak isteyin. Bi’Boya web sitesinde yer alan seçeneklerde tüketicilere ‘Ahşap Boyama Setleri’, ‘Ev Boyama Setleri’ ve ‘Ev Temizlik – Tamir Setleri’ gibi seçenekler sunuyor.

    Ücretsiz renk kartı hizmeti

    Duvarların rengine karar vermekte zorlanıyorsanız veya birkaç seçenek arasında kaldıysanız bu noktada Bi’Boya ‘ücretsiz renk kartı’ hizmetiyle yardımınıza yetişiyor. Bi’Boya web sitesine girerek seçtiğiniz üç renk için ücretsiz renk kartı sipariş edebilir, böylece boya satın almadan önce renk seçeneklerini görüp ona göre karar verebilirsiniz. Renk kartını eşyalarla veya perdelerle yan yana tutup rengin uyumunu görebilir ve seçiminizi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Rengi ve boya türünü belirledikten sonra Bi’Boya ürün sayfalarında boya yapacağınız alanın metrekaresini yazarak ne kadar boyaya ihtiyacınız olacağını da kolayca hesaplayabilirsiniz.

    Duvar Boyamanın Gizli Kahramanları

    Yaşam alanını, evini boyamak istiyorsan Bi’Boya duvar boyasının çarpıcı ve göz alıcı renklerinin yanında çeşitli yardımcı malzemelere de ihtiyaç duyacaksınız. Bu yardımcı malzemeler ile evinizin duvar boyasını daha kolay ve daha pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Duvar boyamada kullanılan yardımcı malzemelerin en bilindikleri ve en çok kullanılanları fırçalar ve boya ruloları. Çeşitli boylarda ince uçlu ve kalın uçlu boya fırçasını Bi’Boya’da bulabileğiniz gibi, farklı boylarda boya ruloları ve diğer yardımcı malzemelere de Bi’Boya web sitesinden kolayca ulaşabilir, siparişinize ekleyebilirsiniz.

    Binlerce renk seçeneği arasında kayboldan, tarzınızı belirleyin

    Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre geliştiren Bi’Boya, çevre dostu iç cephe boyaları ile yaşam alanlarını yeniliyor. Bi’Boya ürünleri solvent içermediği ve suyla seyreltildiği içinhem koku yapmıyor hem de insan ve çevre sağlığına zarar vermiyor. Kolay yoldan evinin atmosferini değiştirmek isteyenler, Bi’Boya’nın doğadan gelen modern renklerini aynı mekanda buluşturuyor.

    Bi’Boya ürün yelpazesinde farklı ihtiyaçlara yönelik pek çok boya bulunuyor. İz bırakmayan, ısı geçirmeyen, leke ve nem tutmayan, ipeksi görünüm veren, uzun ömürlü, hava şartlarından etkilenmeyen, farklı yüzeylerde kullanılabilen, hızlı kuruyan ve kabarma, çatlama yapmayan özelliklerde boya seçenekleri mevcut.

    Bi’Boya web sitesinde iç cephe – dış cephe boyaları ve astarların yanı sıra boya yaparken ihtiyaç duyabileceğiniz fırça, rulo, bant, koruyucu örtü gibi malzeme çeşitlerini de bulabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.