DOLAR 32,5871
EURO 34,7817
ALTIN 2507,641
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien, 2019 yılına ait en yeni ve sıra dışı koleksiyonları ile ziyaretçilerin beğenisini topladı

    Bien, 2019 yılına ait en yeni ve sıra dışı koleksiyonları ile ziyaretçilerin beğenisini topladı
    25.02.2019
    A+
    A-
    5-9 Şubat tarihinde CNR Expo’da düzenlenen UNICERA’da Bien, ürünlerini 1037 m2’lik alanda tanıttı.
    Bien, Yeşilköy CNR Expo’da düzenlenen Unicera İstanbul Se­ra­mik Ban­yo Mut­fak Fu­arı’n­da, 60’ın üzerinde seramik koleksiyonu ve 10’un üzerinde SSG ve armatür serileriyle bu serilerin tamamlayıcılarını ilk kez görücüye çıkardı. En ye­ni ta­sa­rım­larını 1037 m2 büyüklüğündeki standında tanıtan Bien, iddialı tasarımlarıyla büyük beğeni topladı.
    OVERSIZE ÜRÜNLER VE SIRADIŞI TASARIMLAR…
    Fuar süresince yoğun ilgi gören Bien standında ön planda oversize dediğimiz 120×180 cm, 60x180cm 120×120 cm, 100×100 cm ebadındaki yeni koleksiyonlar yer aldı. Ayrıca bu yıl üretime başladığı 30×90 cm ebatlı ürünlerini ve daha önceden ürettiği 40×120 cm ebadındaki ürün grubuna eklediği yeni koleksiyonlarını fuarda sergiledi.
    Bien’in banyo grubunda Seramik Sağlık Gereçleri (SSG) yeni serilerinde yer alan Moly, Shine ve Vohka Serileri de tasarımlarıyla dikkat çekti. Bien’in armatür serilerinin tamamının tanıtıldığı platformda armatür ürün gamına 2019 yılında ilave edilen 6 yeni seri de yine ilk kez görücüye çıktı.
     ‘’İHRACAT PAYIMIZI %50’NİN ÜZERİNE ÇIKARACAĞIZ’’
    Yeni ürünler ve son trendler hakkında bilgi veren Bien Seramik Genel Müdürü Metin Savcı ‘’Bu fuarda da oversize dediğimiz ve ünlü birkaç üreticinin üretebildiği büyük ebat porselen karolarımızı tanıttık. Ayrıca ilk kez bu yıl ürettiğimiz 30×180 cm ebadındaki ürünlerimizi sergiledik. 30×180 cm yurt dışında beğenilen ve tercih edilen bir ebat.  Tasarım ve ürün geliştirmede 15 kişilik bir ekibimiz var. Bu ekiple İtalya’dan İspanya’ya tüm dünya trendlerini yakından takip ediyoruz. İlk kez bu fuarda tanıttığımız 60’ın üzerinde yeni ürünümüz var’’ dedi. Bu yıl en çok tercih edilecek ürünün 30×90 cm ebadı olacağını söyleyen Savcı, ‘100×100 cm ebadındaki koleksiyonlarını yurtiçinde ve yurt dışında ticari bir ebat olarak değerlendirdi. Savcı, 120×120 cm ve 120×180 cm ebadındaki ürünlerin turizm yatırımlarında, iş yeri yatırımlarında ve avmlerde çok rahat kullanılabilecek ürünler olduğunu sözlerine ekledi.
    Yurt dışında 70 ülkede 100’ün üzerinde müşterimize ürün gönderiyoruz diyen Savcı ‘’Avrupa, Amerika, Kanada, İsrail, Balkan ülkelerine ürünlerimizi satıyoruz. Şu an ihracat oranımız % 50. Önümüzdeki dönemde de ihracata ağırlık vereceğiz. İhracat payımızı %50’lerden daha yukarılara çıkarmayı hedefliyoruz’’ dedi.
    ‘’VOKHA SERİMİZ OLDUKÇA İLGİ GÖRDÜ’’
    Bien Banyo grubunun Genel Müdürü Hakan Günderen, gruptaki yenilikleri şöyle anlattı:  Fuarda Seramik Sağlık Gereçleri alanında 3 yeni seri ve bir bağımsız lavabo serisi, armatür grubunda ise 6 yeni seri ve bu serilerin tamamlayıcılarını tanıttık. UNICERA her yıl önemi gittikçe artan bir platform. Özellikle ihracat pazarımızı büyütmek ve yeni müşteriler elde etmek için bu alanı daha aktif kullanmaya çalışıyoruz.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.