DOLAR 32,5924
EURO 34,7481
ALTIN 2417,887
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Almanya’da şehir içi kullanıma ilk yasal onayı alan LED ürünler Türkiye’de!

    Almanya’da şehir içi kullanıma ilk yasal onayı alan LED ürünler Türkiye’de!

    Otomobil aydınlatmaları ve kullanılan ışık kaynaklarının kalitesi güvenli ve konforlu bir sürüş için hayati önem taşıyor. Bu nedenle güncel ve yeni teknoloji ile donatılan tercihlerde bulunmak gerekiyor. Güvenli sürüş için yeni teknolojilere odaklanan ams OSRAM, yeni geliştirdiği NIGHT BREAKER® LED ve LEDriving lambalarını Avrupa’dan sonra Türkiye’de de kullanıcılar ile buluşturuyor.

    LED aydınlatmalar, 2000’li yılların başından itibaren otomotiv sektöründe sıklıkla tercih ediliyor. Ancak birçok kişi halen eski nesil halojen ampullerle sürüş gerçekleştiriyor. Oysa daha güvenli ve daha konforlu bir sürüş için LED lambalara geçiş yapmak oldukça yararlı. Halojen ampullere kıyasla daha net bir aydınlatmaya sahip olan LED lambalar, gece ve kötü hava koşullarındaki sürüşlerde büyük bir güvenlik sağlıyor. Geliştirdiği teknolojileri sürücülerin ihtiyaç ve beklentilerine göre sürekli olarak zenginleştiren ams OSRAM, bu kapsamda Almanya’da şehir içi kullanımda onay alan ilk yasal LED ürün olan NIGHT BREAKER® LED ve LEDriving ürünleri ile ekonomik, güvenli ve konforlu bir seçenek sunuyor.

    Modern standartları yeniden tanımlıyor; NIGHT BREAKER® LED

    Almanya’da şehir içi kullanımı onaylanmış ilk LED otomobil yedek lambası olmasıyla öne çıkan NIGHT BREAKER® LED AB’de bir ilk olarak başarılı bir şekilde yasallaştırıldı ve 18 ülkede otomobil tutkunlarıyla buluştu. Geleneksel halojen lambalara göre yüzde 220 daha parlak bir ışık sağlayarak, daha az enerji tüketen NIGHT BREAKER® LED, bu sayede CO2 emisyonunun azalmasına yardımcı oluyor. Bu özellikleriyle sürücülere daha iyi bir görüş açısına sahip olmalarına ve daha güvenli sürüş yapmalarına imkân tanıyan NIGHT BREAKER® LED, uzun ömürlü bir kullanım sağlayarak sık sık lamba değiştirme ihtiyacı da ortadan kaldırıyor. Otomobil sahiplerine yüksek kalitede, verimli ve uzun ömürlü bir LED aydınlatma çözümü sunan NIGHT BREAKER® LED, otomotiv aydınlatma sektöründe standartları yeniden tanımlıyor.

    Tüm taşıt gruplarına uyum sağlıyor; LEDriving

    ams OSRAM’ın sürücülerle buluştuğu bir diğer yenilik olan LEDriving ise, geniş bir taşıt grubuna hitap ediyor. Farklı taşıt tipleri için özelleştirilmiş LED aydınlatma çözümleri sunan LEDriving, yüzde 350’ye kadar daha fazla parlaklık sunuyor; ancak bu parlaklık, sürücülere rahatsızlık vermeden dikkatlice ayarlanıyor. Ayrıca LEDriving sadece mükemmel aydınlatma kalitesi sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda enerji verimliliği ve uzun ömürlü kullanım gibi avantajlarla da öne çıkıyor. Bu sayede otomobil sahipleri daha güvenli ve çevre dostu bir sürüş deneyimi yaşıyor.

    *Night Breaker LED®, yalnızca onayın bulunduğu ülkelerde veya eşdeğer bir onayın geçerli olduğu ülkelerde, uyumluluk listesinde yer alan araç modelleri ve ışık fonksiyonları için geçerlidir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.