DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien koleksiyonlarını Cersai’de tanıttı

    Bien koleksiyonlarını Cersai’de tanıttı
    03.10.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en prestijli tasarım fuarı olarak nitelendirilen Cersaie Fuarı’na katılan Bien Seramik fuarda Arjantin, Peru, Endenozya, İsrail, Lübnan, Fas ve Güney Afrika’daki pazar paylarını büyütecek adımlar attı.

    Yapı Sektörü’nde dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Cersaie Fuarı, 25 -29 Eylül 2017 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde gerçekleşti.

    Fuara katılan Türk seramik sektörünün önemli oyuncusu Bien Seramik, 40x120cm, 60x120cm ebadındaki ürünleri ile ilgi topladı.

    BÜYÜK EBATLARA İLGİ DE BÜYÜKTÜ

    Fuarda 192 metrekarelik alanda ürünlerini sergileyen Bien Seramik ihracat pazarındaki payını da genişletti. Bien Seramik’in 30×80 duvar karoları, 80×80 60×60 15×60 15×90 45×90 30×60 porselen karoları ve 2 cm kalınlığındaki ürünleri beğeni topladı.

    Arjantin, Peru, Endenozya, İsrail, Lübnan, Fas, Güney Afrika’daki mevcut pazarlarını da genişleten ve bu pazarlardan yeni talepler aldıklarını dile getiren Bien Seramik yetkilileri ‘’Türk seramiği marka değeri olarak hızlı bir gelişme gösteriyor. Bu ülkemiz için önemli. Tasarımda Avrupa ile yarışır durumdayız. Cersaie sektörün marka değeri olarak en önemli fuarı. Fuara dünyanın her yerinden sektörünün önde gelen üreticileri katılıyor. Biz de prestiji yüksek fuarlar sayesinde markamızı dünyaya ve Avrupa’ya tanıtıyoruz. Hedefimiz markamızın dünya markaları arasında bilinirliğini artırmak’’ diye konuştular.

    BU YILIN TRENDİ MOZAİK-ÇAKIL BETON

    Daha çok cement, wood ve doğal taş görünümlü digital baskılı ürünlerin ilgi gördüğü Cersaie’de hem porselen hem duvar karolarında tekstil desenlere dönüş gözlemlendi. Özellikle gri, açık gri, krema, bej, beyaz ve antrasit renkler tercih edilirken ön plana çıkan mozaik-çakıl beton tarzı tasarımlar yeni trend gibi görünüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.