DOLAR 32,3782
EURO 35,0264
ALTIN 2326,537
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien Seramik ISO 500’de 363. sırada yer aldı

    Bien Seramik ISO 500’de 363. sırada yer aldı
    09.06.2017
    A+
    A-

    Geçen yıl İSO 500 listesinde 364’üncü sırada yer alan  BİEN Seramik 2016 yılı sonuçlarına göre 1 sıra daha yükselerek 363’üncü sırada yerini aldı.

    İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası’nın gerçekleştirdiği İSO 500 sıralamasının 2016 sonuçları açıklandı. Her yıl, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin yer aldığı sıralamada 2014 yılında 423’üncü sırada olan Bien Seramik, 2015 yılında 59 şirketi geride bırakıp 364’üncü sırada yer almıştı. Bien Seramik bu yıl geçen yıla göre 1 sıra daha yükselerek listede 363’üncü sırada yerini aldı.

    Türkiye’de sanayi faaliyet alanındaki en büyük kuruluşları tespit etmek için yapılan İSO 500, bu kuruluşlara ait net satışlar, üretimden satışlar, ihracat (dolar olarak), vergi öncesi dönem kar ve zarar, faiz amortisman ve vergi öncesi kar ve zarar, aktif-pasif toplamı, yıllık ortalama çalışan sayısı, ar-ge harcamaları ve brüt katma değerin hesaplanmasında kullanılan faktör gelirleri ödemeler gibi tüm bu verileri kapsayan bir araştırmadır.

    BİEN ÜRETİMİNİN %35’İNİ İHRACATTAN

    Üretimini Bilecik ve Bozüyük’te gerçekleştiren Bien 6 kıtada 70’e yakın ülkeye ihracat yapmaktadır. Üretiminin %35’ini ihraç eden Bien yıllık 25 milyon m2 seramik ve 200.000 parça seramik sağlık gereçleri diye adlandırılan vitrifiye üretmektedir. Türkiye’de üretilen toplam seramiğin %10’unu üreten Bien Seramik tasarımdaki gücünü aldığı birçok ödülle kanıtlamıştır.

    ÜSTÜN TEKNOLOJİ İLE ÜRETİM

    Üretim tesislerinde en üstün teknolojiyi kullanan Bien Seramik iki yıl önce yaptığı yatırımlarla üretim kapasitesini %75’in üzerinde artırmıştır. Özgün, kaliteli, yenilikçi ve tasarım öncelikli üretimi hedef alan Bien doğaya saygılı ve çevreci bir markadır. Fabrika içi geri kazanımlarla enerji ve su tasarrufu konusunda çevre dostu teknolojilere de yatırım yapan Bien, atık su arıtma tesisinde arıtılan suyun neredeyse %100’ünün geri dönüşümünü sağlamaktadır.

    Özellikle Bilecik’te birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Bien Seramik, Bilecik ve bölgesinde iş fırsatı yaratarak bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Daima yenilikçi anlayışı Bien’i her alanda çok daha ileriye taşımaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.