DOLAR 32,5292
EURO 34,7611
ALTIN 2494,135
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien Uşak’ta mağaza açtı

    Bien Uşak’ta mağaza açtı
    02.05.2019
    A+
    A-
    Bien’in, Enviya Grup Mağazası 30 Nisan’da Uşak’ta düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. Uşak iş dünyası temsilcilerinin, Bien yöneticileri ve çalışanlarının katıldığı törende açılış konuşmasını CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım yaptı. 
    Bien’in Uşak’taki bayisi Enviya Grup’un açılışı birçok kesimi de bir araya getirdi. Törene katılan ve açılış konuşmasını yapan CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, konuşmasının ardından kurdeleyi Bien yöneticileriyle birlikte kesti. Uşak’tan birçok iş insanının katıldığı mağaza açılışına Bien yöneticileri, Bien bölge temsilcileri ve çalışanları da ev sahipliği yaptı.
    DOĞAL, ZARİF, BENZERSİZ TASARIMLAR VE BÜYÜK EBATLAR
    Uşak’ın Cumhuriyet Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi’nde açılan Enviya Grup mağazası 400 m2 kapalı alanda hizmet verecek. Mağazada Bien’in özel tasarım ürünleriyle hazırlanmış birçok canlı mekan bulunuyor.
    Konsept mağaza Enviya Grup’ta yer ve duvar kullanımına uygun seramik karoları, ıslak mekanlara yönelik ürettiği yeni vitrifiye, armatür serileri ve duş panelleri sistemleri ön planda.
    Doğadan ilham alan Bien’in bu yeni mağazası mimarların, tüketicilerin ve tüm projelerin ihtiyaçlarına cevap verecek büyüklükte ve nitelikte.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.