DOLAR 32,5971
EURO 34,7497
ALTIN 2498,673
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien’den banyoları konuşturacak seri: Famous

    Bien’den banyoları konuşturacak seri: Famous
    08.11.2019
    A+
    A-

    Bien’in yeni trend banyolar için tasarladığı büyük ebattaki duvar karosu koleksiyonu ‘’Famous’’ büyüleyici görünümü ile doğal taşın en naturel halini konforla beraber mekana taşıyor.

    Bien’in duvar karo koleksiyonlarından olan ‘’Famous’’ doğal görünümü ve doğal taşın yüzeyindeki incelikleri mekanda yaşatıyor. Bu yılın öncelikli trendlerinden olan doğallığı en ince detaylarıyla barındıran koleksiyon karar vericiler için güçlü bir seçenek oluşturuyor.

    40X120 cm ebadında üretilen koleksiyonun mekanlara hareket kazandıracak farklı dekofonları da mevcut. Bien’in kusursuz yüzeye sahip bu koleksiyonu, özel ölçüleriyle mekanda bütünlük duygusunu en üst seviyeye taşıyor. Famous Koleksiyonu kolay temizlenebilme özelliğiyle, hijyen standartlarını da artırıyor.

    En son teknolojiyi kullanarak benzersiz tasarımlara imza atan Bien’in bu koleksiyonu, farklı malzeme dokularıyla, bir arada kullanılarak mekanı istediğiniz gibi tasarlamanıza yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.