DOLAR 32,4838
EURO 34,972
ALTIN 2431,689
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien’den hafızalarda yer edecek bir koleksiyon: Maestro

    Bien’den hafızalarda yer edecek bir koleksiyon: Maestro
    04.12.2019
    A+
    A-

    Mermer görünümün en ince detaylarını en şık hali ile yansıtan Maestro Koleksiyonu, mermerin derinlikli dünyasını mekanlara taşıyor.

    Yenilikçi tasarımları ve en son teknolojisi ile fark yaratan Bien’in yeni teknik porselen karo koleksiyonlarından Maestro, kullanıldığı alanları bir orkestra şefi gibi düzenliyor. Parlak yüzeyi ve büyük ebatlarıyla öne çıkan koleksiyon, mermerin en parlak halini etkili bir şekilde sunuyor.

    Özel ebatlarda tasarlanan koleksiyonun en büyük özelliği estetik görünümü ile kullanım kolaylığını birlikte sunması. Kolay temizlenebilen, hijyeni en üst seviyede sağlayan koleksiyon tercih edildiği zeminlerde varlığını iddialı bir şekilde ortaya koyuyor. Nano teknoloji ile üretilen, oversize kategorisinde yer alan koleksiyonun 120×180 cm ve 60x180cm olmak üzere iki farklı ebadı mevcut.

    Doğal zenginliğin en büyük temsilcisi mermerin ihtişamını yansıtan Maestro Koleksiyonu, yaşam alanları, sosyal alanlar, oteller, restaurantlarda kullanıma imkan tanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.