DOLAR 32,5229
EURO 34,8111
ALTIN 2423,182
BIST 9735,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien’den halı desenli Sparta Koleksiyonu

    Bien’den halı desenli Sparta Koleksiyonu
    09.01.2018
    A+
    A-

    Bien’in Sparta Koleksiyonu, halı görünümünü seramik karolarla mekanlarınıza taşıyor. Bien imzalı Sparta Koleksiyonu’nun her bir karosu farklı motiften oluşuyor.

    Bien Seramik’in milli kültürümüzü yansıtan motif ve renkleri ile tanınan dünyaca ünlü desenlerini örnek alarak tasarladığı zemin karoları halıların verdiği sıcaklık duygusunu yaşam alanlarına taşıyor.

    Özellikle Anadolu’da geçmişten günümüze önemli yeri olan dokumacılık, yüzyıllar boyunca bu topraklarda yaşayanların yaşam ve duygularını günümüze kadar taşıdı. Dönemin izlerini motiflerinde canlandıran bu halıların, desenlerinden esinlenerek hazırlanan Bien Sparta Koleksiyonu benzeri olmayan görünümü ile yaşam alanlarına köklerimizin izini kazandırıyor.

    Kolay temizlenme özelliği ile hijyeni sağlamak adına da pratik çözümler sunan koleksiyon özellikle alerji, astım gibi rahatsızlıkları olanların öncelikli tercih edebileceği ürünler.

    Koleksiyon ağırlıkla mavi, gri, kahve ve toprak tonlarından oluşuyor. Her bir karoda farklı motifin yer aldığı 60X60 cm ebadındaki karolar, tüm yaşam alanlarında kullanıma sunuluyor. Cafeler, restaurantlar, oteller, sosyal tesisler gibi zengin bir alanda tercih edilen Sparta karolar, sıcak duygu arayanların ilk seçimi olmaya aday.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.