DOLAR 32,341
EURO 35,062
ALTIN 2238,295
BIST 8787,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien’den mekanları hafızlara işleyen tasarımlar

    Bien’den mekanları hafızlara işleyen tasarımlar
    07.12.2018
    A+
    A-

    Yenilikçi tasarımları ve teknolojisi ile fark yaratan Bien’in 100×100 cm ebadında tasarlayıp ürettiği özel koleksiyonlar geniş ve ihtişamlı mekanlara alternatif oluşturuyor.

    Ödül­lü ve yenilikçi ta­sa­rım­la­rı ile her zaman fark yaratan Bien, tüm mekanlar için hazırladığı koleksiyonlarını özel ebatlarla yeniledi. Doğal taş görünümlü Cosmos, mermer görünümlü Newport ve özgün bir dokusu olan Oxford Kolekseyinu ile mekanlarda, ezberler bozuluyor.

    İleri teknoloji ile üretilen ve 100×100 cm özel ebatlarında tasarlanan koleksiyonların en büyük özelliği estetik görünümleri ile kullanım kolaylığını birlikte sunmaları. Kolay temizlenebilen, her daim hijyen duygusunu yaratmanıza olanak tanıyan seriler, dayanıklı ve uzun ömürlü.

    MERMERİN CAZİBESİ NEWPORT VE DOĞAL TAŞIN EN ŞIK HALİ COSMOS

    Mermerin derinlikli dünyasını zeminlere taşıyan “Newport’’ Koleksiyonu mermerin parlak halini mekanlara yansıtarak ayrıcalıklı yaşam alanları oluşturuyor. Doğal zenginliğin en büyük temsilcisi mermerin ihtişamını yansıtan büyük ebatlı koleksiyonların hepsi mekanları başkalaştırıyor. Doğal taşı en çarpıcı şekilde yansıtan Cosmos yaşam alanları, sosyal alanlar, oteller, restaurantlar ve AVM’lerde kullanım kolaylığı sağlıyor.

    AKILDA KALACAK TARZDA BİR KOLEKSİYON: OXFORD

    Kendine has dokusunu zeminlere taşıyan Oxford, özgün tarzı yansıtan detaylarıyla etkileyici bir seçenek oluşturuyor. Yaşam alanlarını zarif desenleri ve şık tasarımları ile buluşturan Bien, mekanlara yeni bir boyut kazandırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.