DOLAR 32,5245
EURO 34,8405
ALTIN 2487,374
BIST 9545,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien’in 2019 yılı usta semineri hız kesmeden devam ediyor

    Bien’in 2019 yılı usta semineri hız kesmeden devam ediyor
    25.04.2019
    A+
    A-

    Seramik sektörünün önemli oyuncularından Bien, bir haftada 4 şehirde ustalarıyla buluştu. 10 Nisan’da Denizli’de yapılan semineri 11 Nisan Uşak, 18 Nisan Gaziantep, 19 Nisan Mersin takip etti. Bien’in gerçekleştirdiği seminere birçok seramik ustası katıldı.

    Bien, ustalarını yeni ürünler ve uygulamalar konusunda eğitmek amacıyla seminerler düzenlemeye devam ediyor. İş kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefleyen Bien, seminerler aracılığıyla ustalarla iletişim kurma olanağı da yaratıyor. Bien’in Mart ayında Karadeniz Ereğlisi ile başlayan eğitimleri, Nisan ayında Denizli, Uşak, Gaziantep ve Mersin’de düzenlenen seminerler ile devam etti. Bien’in Bölge Bayileri’nin de katıldığı seminerlerde ustalar yeni ürünler ve özellikleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi oldu.

    Bien’in Teknik Hizmetler Şefi Cenk Senotay’ın hazırladığı sunumlarla gerçekleşen seminerlerde, Bien’in üretim tesisleri ve ürünlerinin anlatıldığı tanıtım filmi de gösterildi.

    Bien Teknik Hizmetler Şefi Cenk Senotay “Ustalar seramik seçmeye çalışan müşterileri yönlendirme konusunda çok etkili. Ustalara ürünlerimizi ne kadar iyi anlatıp onlara ürünleri döşerken hangi konulara dikkat etmeleri gerektiğini belirttiğimizde, işçilik kaliteleri de yükseliyor. Mekânlar daha şık oluyor ve müşteri memnuniyeti de aynı oranda artıyor” dedi.

    YÖNLENDİRME VE İYİ İŞÇİLİK İŞİN YÜZDE 50’Sİ

    Cenk Senotay ‘’Hangi koşullarda, hangi zeminlerde, hangi ürünün kullanılması gerektiği, dış mekan, iç mekan, ortam ve hava koşullarının göz önünde bulundurulması gerektiği, doğru yönlendirmenin ana unsurları. Müşteri memnuniyeti markamız adına çok değerli. Bir alan seramik ile kaplandığında, yani yeni bir yaşam alanı oluşturulduğunda; burada tasarımın ve ürünün kalitesi yüzde 50 oranında önemli ise geri kalan yüzde 50’lik kısım da iyi bir işçiliktir” diyerek sözlerini tamamladı.

    Bien Bölge Satış Müdürleri’nin de katıldıkları seminerde düzenlenen çekilişte ustalara profesyonel seramik kesme makinası hediye edildi.

    Ürünler, ürün özellikleri ve uygulamalar hakkında detaylı bilgiler içeren eğitim programında ustalar sorularına yanıt aldı, isteklerini ve önerilerini aktardılar.

     

    BİEN HAKKINDA

    Ercan Şirketler Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren, marka konumlandırmasını ‘’daima genç ve daima yeni’’ olarak belirleyen Bien, Türkiye ve dünyada yapı sektörünün önemli oyuncularındandır.

    Tasarımdaki öncü kimliğiyle dikkatleri çeken Bien, sergilediği çevreci yaklaşımı ve doğaya saygılı tavrıyla öne çıkan bir markadır. Fabrika içi geri kazanımlarla enerji ve su tasarrufu konusunda çevre dostu teknolojilere yatırım yapan Bien, atık su arıtma tesisinde arıtılan suyun neredeyse %100’ünün geri dönüşümünü sağlıyor.

    BİEN SERAMİK

    Üre­ti­mini Bi­le­cik ve Bo­zü­yü­k’­teki fab­ri­ka­la­rın­da ya­pan Bien Seramik, yur­t i­çin­de 130’u aş­kın yet­ki­li sa­tı­cı­sı-3.500’ü aş­kın sa­tış nok­ta­sıy­la pa­zardaki ye­ri­ni al­mak­ta­dır. Üretiminin yüz­de 35’ini yurt dı­şın­daki 70’e yakın ül­ke­ye ih­raç eden Bien Seramik, bir dünya markasıdır.

    Bien Seramik, dünyaca ödüllü tasarımları ve 100’ü aşkın ürün koleksiyonuyla yılda 25 milyon m2’nin üzerinde üretim gerçekleştirmektedir. 6 kıtada 70’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştirirken Bien Seramik tüm üretimini TS EN 14411 ve TSE YILDIZ/ÇİFT YILDIZ belgelendirmesi ile, Türk standartlarına uygun olarak ürünler üretmektedir. Bien Seramik, aynı zamanda Entegre Yönetim Sistemini kurarak ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2008 ve ISO 27001:2013 sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. Ayrıca Gümrük işlemlerinin kolaylaştırılması yönetmeliği kapsamında ’Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü’’ (Authorised Economic Operator) sertifikasını almaya hak kazanmıştırEn yeni teknolojilerle üretim yapan Bien Seramik Türkiye’de Dijital Teknoloji ile üretilen duvar karolarının ve 20 mm’lik Teknik Porselen karoların da ilk üreticisi olmuştur.

    BİEN BANYO

    Her kategoriye ayrı ayrı odaklanma kararı alan Bien, 2011 yılında seramik sağlık gereçleri (SSG) alanında da yatırımlar gerçekleştirmiştir. 2017 yılında Bien Banyo Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi kurarak, ürün yelpazesinde uzmanlaşmayı ve kapasite artışını öne çıkaran Bien Banyo Ürünleri, Ocak 2018 itibariyle de satış ve pazarlama faaliyetlerine başlamıştır.

    Üretiminde son teknolojik yenilikleri kullanan Bien Banyo geniş bir ürün yelpazesiyle faaliyette bulunacak. Bien Banyo’nun ürün yelpazesinde ıslak mekanlara yönelik ürünler, seramik sağlık gereçleri, armatürler, gömme rezervuarlar, banyo mobilyası ve banyo aksesuarları olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.