DOLAR 32,5804
EURO 34,8032
ALTIN 2508,86
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien’in yeni koleksiyonlarıyla mekanlarda sınırsız tasarımlar

    Bien’in yeni koleksiyonlarıyla mekanlarda sınırsız tasarımlar
    02.01.2019
    A+
    A-

    Son zamanlarda trend olan mermer görünümlü karolar göz alıcı mekanlar yaratmanıza olanak sağlıyor. Bien’in bu anlayışla tasarladığı 120×120 cm büyük ebatlı mermer görünümlü teknik porselen karoları zeminden, duvara tüm mekanlara mermerin derinlikli dünyasını taşıyor.
    Bien’in 2019 yeni koleksiyonları Arizona, Turin ve Toscana kusursuz tasarımları ile seçkin mekanlara imza atarken, büyük ebadın avantajlarını ve kullanım kolaylığını da beraberinde sunuyor.

    ARİZONA İLE ZARİF VE DOĞAL MEKANLAR…

    Mermerin ışıltısı Arizona ile yansıyor. Bien 2019 yeni koleksiyonlarından olan Arizona Koleksiyonu, mermerin en ince damarlarına kadar her bir detayın yansıdığı kusursuz bir karo tasarımı. Zarif detayları bir araya getiren koleksiyon, mermerin biricik, tek olma duygusunu en doğal şekilde mekanlara taşıyor.

    TURİN’LE AKILLARDA KALACAK ZEMİNLER

    Bien’in yeni tasarımlarında yer alan ve mermerin ihtişamını duvardan zemine taşıyan Turin Koleksiyonu mermere yeni bir alan kazandırıyor. Turin Koleksiyonu’nun haki ya da gri tonlarındaki tasarımları evinizin en güzel köşesini baştan yaratıp akıllardan çıkmayacak bir ortam haline getirmenizi sağlıyor.

    GÖZ ALICI MEKANLARA TOSCANA

    Antrasit ve gri tonlarda üretilen 120×120 cm ebadındaki Toscana Koleksiyonu yüzeyindeki özel dokusu sayesinde yaşam alanlarına ‘’yaşayan bir malzeme’’ duygusu veriyor. Koleksiyon hareketli ve göz alıcı mekanlar oluşturmak isteyenlere alternatif oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.