DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BigChefs herkesi aşka çağırıyor

    BigChefs herkesi aşka çağırıyor
    19.01.2019
    A+
    A-

    Samimi ve sıcak buluşmaların değişmeyen adresi BigChefs, en güzel aşklara da ev sahipliği yapıyor. Şubat ayına aşkla başlayan BigChefs, Şubat’ı BIGLOVE günleri olarak ilan ediyor. Aşkı Sevgililer Günü ile sınırlamak yerine, her gün yaşatmaya hazırlanan BigChefs, 1Şubat’tan itibaren misafirlerini ödüllü oyunlar, hediyeler, indirimler ve aşk için hazırladığı lezzetlerle, yeniden aşık olmaya çağırıyor.

    Güne güzel bir kahvaltıyla başlamak, arkadaşlarla kahve keyfi yapmak, lezzetli bir öğlen yemeği yemek ya da geceyi hafif lezzetler ve tatlı bir sohbet eşliğinde tamamlamak… Günün her saati BigChefs’te olmak için pek çok neden var ama bu Sevgililer Günü’nü BigChefs’te kutlamak için nedenler sınırsız. Enerjisini, gücünü ve lezzetini aşktan alan BigChefs, sevgililerin heyecanla beklediği Şubat ayına aşkla giriyor. 1 Şubat itibarıyla tüm şubelerinde BIGLOVE günleri ilan edecek olan BigChefs, Sevgililer Günü’nü aşkla karşılıyor.

    Şubat ayı süresince misafirleri BigChefs’lerde büyük sürprizler bekliyor. Her dakikası keyif ve heyecanla geçecek buluşmalar, BigChefs’in hazırladığı özel soru-cevap oyunlarıyla çiftlere eğlenceli bir deneyim yaşatacak. Siparişleri hazırlanırken “Seni en iyi ben tanıtırım” anketine yanıt veren çiftler, aldıkları puana göre BigChefs’ten farklı hediyeler ve indirimler kazanacak. Aşkla pişirdiği yemekler ve hazırladığı tatlarla, bu ayda aşklara ayrı bir lezzet katacak olan BigChefs, damaklarda bıraktığı hazla kalpleri de fethetmeye hazır. BIGLOVE günlerinin özel tatlısı Big Sweet Love, karşı konulmaz tadıyla sevenleri birbirlerine yeniden aşık edecek. Ağızda dağılan taptaze kıtır Oreo bisküvileri, vanilyalı puding, çilek ve pamuk şekerle hazırlanan tatlı, hem lezzeti hem de renkli sunumuyla gönülleri fethedecek. Bu özel ayda menüye en üst sıradan girecek olan yeni içecekler ise tüm lezzetlerle yarışacak kadar iddialı. Damak tadına göre şekerli, az şekerli ya da tamamen doğal hazırlanmış içecekler, aşkların tazelik ve zindelik iksiri olacak.

    Sevgililer Günü’nü tek bir günle sınırlı tutmayarak, zihinlerde hep hatırlanacak eşsiz tatlar ve duygular bırakmayı amaçlayan BigChefs, Şubat ayında misafirlerini her gün “aşkla” besleyecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.