DOLAR 32,5431
EURO 34,8595
ALTIN 2422,394
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BİKAP’tan Samsun’da yılbaşı şenliği

    BİKAP’tan Samsun’da yılbaşı şenliği
    29.12.2017
    A+
    A-

    Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP) yılın son etkinliğinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda ziyaretçilerini ağırladı. Yeliz Keskin’in ev sahipliğinde, yılbaşı öncesinde 8.’si düzenlenen alışveriş ve eğlence şenliğinde Samsunlular doyasıya alışverişin keyfini çıkardı.

    3 başarılı iş kadını Bilge Kuru Eren, Lion Diamond Kurucusu Öznur Yakın ve Ebru Erbaş’ın koordinatörlüğündeki BİKAP, yılın son alışveriş ve eğlence şenliğini 26 Aralık Salı günü Samsun’da gerçekleştirdi. Alışveriş ve sosyal sorumluluğu bir araya getirenşenliğe Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da katılarak stantları tek tek gezdiler ve stant sahiplerine bol satış dilediler. Alışveriş şenliği, Yeliz Keskin’in ev sahipliğinde ve Yeşilyurt AVM, Ezgililer Eğitim Kurumları’nın destekleriyle Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda sabahtan akşama kadar binlerce kişiyi ağırladı. Alışveriş şenliğinden elde edilen gelirin bir miktarı Karadeniz İlleri Kadın Platformu (Kikap) ve Samsun Yardımseverler Derneği’ne bağışlanacak.

    Ünlü İsim ve Markalardan Yılbaşı Alışverişi

    İstanbul, Ankara, Adana ve Gaziantep’ten sonra turneye Samsun’da devam eden BİKAP, yine birbirinden ünlü markalar ve isimlerle harika bir alışveriş şenliğine imza attı. Aslı Şen, Melda Aksu, Emel Yıldırım, Gülnur Güneş, Özlem Yıldız, Rabia Kurşun ve Esra Şahin gibi ünlü isimler kendi stantlarını açarak birbirinden güzel ürünlerini Samsunlular ile buluşturdu. Ayrıca Avşar Estetik Doktoru Dilek Avşar, estetik trendleri hakkında katılımcıları bilgilendirirken, A Beauty İstanbul uzmanları da ziyaretçilere makyaj, saç ve kaş şekillendirme uygulamaları yaptılar.

    Samsunlu hanımlar bol bol alışveriş yaparken aynı zamanda ünlü isimlerle de selfie çekmeyi ihmal etmediler. Alışveriş şenliğine katılan firmalar Samsun’da açtıkları stantlarda bolca satış yaparak mutlu ayrıldılar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.