DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bilimin gizemli dünyasına Celestron bilim kiti ile adıma atın

    Bilimin gizemli dünyasına Celestron bilim kiti ile adıma atın
    18.12.2018
    A+
    A-

    Evrende keşfedilmeyi bekleyen birçok şey var. Gezegenler, yeryüzündeki gözle görünmeyen canlılar her zaman büyük bir merak konusu. Özellikle çocuklar bu kavramları öğrenirken görmek ve deneyimlemek istiyor. Bilimin gizemli dünyasına adım atmak için Celestron bilim kiti çocukların ihtiyacı olan her şeyi içinde barındırıyor. Bilimle iç içe eğlenceli vakit geçirecek çocuklar geleceğe ışık tutmaya hazırlanıyor.

     Eyüboğlu’nun distribütörlüğünü yaptığı teleskop, mikroskop ve dürbün markası Celestron çocukları bilime teşvik ediyor. Teleskop, dürbün ve mikroskobun yer aldığı kit, bilime ilgisi olan minikleri hem bilgilendiriyor hem eğlendiriyor.

    Eğitici ve öğretici bilim kitinin içinde yer alan 50 milimetre mercekli teleskop, 500 milimetre odak uzaklığına sahip olmakla birlikte içerisinde yeryüzü gözlemi için düzeltici mercek, bulucu dürbün ve iki adet göz merceği de bulunuyor. Setin içinde ay ve gökyüzü cisimlerinin kolayca takip edilebilmesi için tripod yer alıyor. Bilim setinin içinde yer alan dürbün 4 kat yakınlaştırma özelliğiyle cisimleri yakından incelemeye imkan sağlıyor.

    Kitin içinde yer alan diğer ürün ise Celestron optik 150x/450x/900x büyütebilen mikroskop. Çocuklar mikroskop aksesuar kiti ile kendi araştırmalarını yaparken, hazır slayt setleri ve boş slaytlar sayesinde yapım kiti ile birlikte istedikleri örneği yapabilir ve inceleyebilirler.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.