DOLAR 32,3277
EURO 35,1066
ALTIN 2305,172
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bilişim Medyası Derneği Hepsiburada ile iftarda biraraya geldi

    Bilişim Medyası Derneği Hepsiburada ile iftarda biraraya geldi
    25.05.2018
    A+
    A-

    20. Yılını kutlayan Bilişim Medyası Derneği (BMD) yeni döneme hızlı bir giriş yaptı.

    Geçtiğimiz günlerde Arda MERİÇ’i Genel Sekreterlik görevine getiren derneğin yeni döneminde, bilişim ve teknoloji sektöründe bulunan markalar ile daha sıkı ilişkiler içerisine girmesi hedeflendi.

    Türkiye’ nin önde gelen bilişim ve teknoloji firmaları ile ortak çalışmalara imza atmayı planlayan BMD, bu amaçla yola çıktığı ilk buluşmasını oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirdi.

    Bilişim Medyası Derneği (BMD) Yönetim Kurulu, Türkiye’nin lider e-Ticaret platformu Hepsiburada ile iftar yemeğinde bir araya gelerek, bilişim ve teknoloji medyasının ülkemizdeki yeri ve önemine değindi. Birlikte atılacak adımlar ve geniş kapsamlı projelerle daha yakın çalışmalara nasıl ve hangi yollarla varılması gerektiğinden de bahsedildi.

    Dünyada gelişen teknolojiye paralel olarak yükselişi devam eden e-ticaretin, Türkiye’de geldiği nokta ve gelişiminin de görüşüldüğü gecede, bilişim ve teknoloji medyasının yaşanan gelişmeler ışığında, hangi noktalarda konumlanması gerektiği konuşuldu.

    Hilton Istanbul Bosphorus Hotel de, Hepsiburada’nın ev sahipliğinde düzenlenen gecede,

    Bilişim Medyası Derneği (BMD) Başkanı Musa SAVAŞ, bilişim ve teknoloji medyasının, markaların vazgeçilmesi olduğundan ve mutlaka gerekli destek ile yatırımların sektöre yansıtılması gerektiğinden bahsederken,

    Hepsiburada Kurumsal İletişim ve İlişkiler Grup Başkanı Koray ÖZTÜRKLER, bilişim ve teknoloji medyasının öneminin farkında olduklarını, göreve geldiği andan itibaren Hepsiburada’nın da tüm desteğiyle bilişim ve teknoloji medyasıyla sıcak ilişkilerin kurulması adına çalışmalara başladıklarını, bu çalışmaların ilk örneğini de, Türkiye’nin bilişim ve teknoloji alanındaki gelişimine önemli katkıları bulunan ve 20. yılını kutlayan Bilişim Medyası Derneği (BMD) ile bir araya gelerek ortaya koyduklarını söyledi.

    Gerçekleştirilen buluşmaya;

    Bilişim Medyası Derneği (BMD) Yönetim Kurulu Üyeleri;
    Musa SAVAŞ (Başkan), Cem KIVIRCIK (Başkan Yardımcısı), Arda MERİÇ (Genel Sekreter), Ceyhun MISIRLIOĞLU (Sayman), Hasan GENÇ (Kurul Üyesi), Nurhan DEMİREL (Kurul Üyesi),

    Bilişim Medyası Derneği (BMD) Üyeleri;
    Aykut ALTINDAĞ, Gökey YILMAZER, Hande ARPALIGİL, Yavuz ŞAHİN,

    Hepsiburada Yöneticileri;
    Gürkan COŞKUNER (CTO), Koray ÖZTÜRKLER (Kurumsal İletişim ve İlişkiler Grup Başkanı), Taner TIMIRCI (Operasyon Grup Başkanı)

    katılırken, gecenin sonunda bir sonraki buluşma da planlandı. Buluşmanın, 2016 yılında devreye alınan ve bugüne kadar toplam 100 milyon TL üzerinde yatırım yapılan, sektörün en büyüğü Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Operasyon Merkezi’nde olması üzerinde fikir birliği sağlandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.