DOLAR 32,6202
EURO 34,8173
ALTIN 2511,888
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bilkent Center çıtayı yükseltiyor

    Bilkent Center çıtayı yükseltiyor
    23.03.2018
    A+
    A-

    Ankara’nın ilk ve en başarılı alışveriş merkezlerinden biri olma özelliğine sahip Bilkent Center’da, 16.000 m2 alan yeniden projelendirilerek önde gelen perakende markalarına tanıtıldı. 5M Migros’un özel bir konseptleyer aldığı projede oluşturulan mağaza alanlarına ilgi beklenenin üzerinde gerçekleşti.

    Bilkent Center, 2015 yılında farklı mimarisi, birbirinden ünlü kafe, restoran ve eğlence mekanlarıyla“Bilkent Station” markasını Ankaralılarla buluşturdu.Kapalı sokak konsepti ile dikkat çeken Bilkent Station, keyifli ortamı kadar sosyal aktiviteleriyle de kısa sürede şehrin en çok tercih edilen buluşma noktalarından biri haline geldi. Kaliteli eğlence anlayışıyla ünlü isimleri ağırlayan BİS ByNewcastle, çocukların aileleriyle keyifli ve kaliteli zaman geçirebileceği Ma&Me&PaÇocuk Aile Kulübü ile de Bilkent Station her yaşa hitap ediyor.

    ÇAĞDAŞ MEKANLARIN YARATILMASI AMAÇLANIYOR

    Yaşamı, alışverişi ve yeni trendleri buluşturan Bilkent Center başarıya doymuyor. Tepe Emlak Yatırım, keyifli yaşam ve eğlence alanlarını yanı sıra şimdi de alışveriş bölümlerini güçlendirerek Bilkent Center’ı Ankara’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi yapmayı hedefliyor. Deneyimli kiralama ekibinin titiz çalışmaları ile Bilkent Center, ziyaretçilerine daha çok marka ile daha konforlu alanda hizmet verecek. Alışveriş merkezinin mimari bütünlüğünü sağlayacak ve yeni markaların yer alacağı projenin sonbaharda açılışının yapılması planlanıyor. Değişimin ve gelişimin sürekliliğine inandığını belirten Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Hayal Olcay, mimari anlamda ziyaretçilerin içinde bulunmaktan keyif alacakları, kolay erişim ve dolaşım imkanı sağlayan çağdaş mekanlar yaratmayı amaçladıklarını vurguluyor. Olcay, planlamalarını tüketicilerin değişen tercihlerini ve beklentilerini analiz ederek yaptıklarını, yenilikçi ve yaratıcı bakış açısı sayesinde tüm projelerinde başarıyı yakaladıklarını ifade ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.