DOLAR 32,3015
EURO 35,0495
ALTIN 2282,849
BIST 8983,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bilkent Center yenilenen bölümü ile büyümeye devam ediyor

    Bilkent Center yenilenen bölümü ile büyümeye devam ediyor
    01.12.2018
    A+
    A-

    1998 yılında hizmet vermeye başlayan ve Bilkent Holding bünyesinde bulunan Tepe Emlak yönetimine bağlı, Ankara’nın ilk açılan alışveriş merkezlerinden Bilkent Center yenilendi! Düzenlediği kahve ve sanat festivalleri , kitap günleri, konserler ve çocuk etkinlikleri ile Ankara’nın sosyal hayatındaki büyük bir talebi karşılayan Bilkent Center, yenilenen bölümü ile alışverişin de merkezi oluyor. Her geçen gün bünyesine yeni markalar kazandıran Bilkent Center, ziyaretçilerine oldukça geniş bir yelpazede alışveriş yapma imkanı sunuyor.

    Ankara’nın köklü AVM’lerinden Bilkent Center mağaza sayısını artırarak yenilenen bölümünde sektöründe öncü birçok mağazayı bünyesine katıyor. Bilkent Center; Avva, İpekyol, B&G Store, Praktiker, Mavi, Atasun Optik ve Flormar gibi açılan yeni mağazalarla ziyaretçilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatmaya başladı. Yeni markaların açılışları birer birer gerçekleşirken, İpekyol mağazasının açılışı Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın’ın katıldığı bir törenle yapıldı.

    AÇILIŞI AYAYDIN YAPTI

    Bilkent Station ile Ankara’nın gastronomi alanında en güçlü merkezi olan Bilkent Center, yenilenen bölümünde her geçen gün artan mağaza sayısıyla Ankaralılara yeni bir alışveriş heyecanı sunuyor. Birer birer açılan mağazalardan İpekyol renkli bir açılışa imza attı. Markanın Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, Bölge Müdürü Hazal Maraş ve Mağaza Müdürü Pelin Tarhan ve Bilkent Center AVM Müdürü Ayhan Aytekin’in katıldığı törende ürünler görücüye çıktı.

    Bilkent Center Alışveriş Merkezi Müdürü Ayhan Aytekin, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’ın, sektörde önemli bir misyon yüklendiğini belirterek, alışveriş ve yaşam merkezi kavramlarını bir araya getirerek sektöre öncülük ettiklerini aktardı. Aytekin “Bilkent Center’ın yenilenen bölümü ile 30’a yakın yeni mağazayı bünyemize katmayı planlıyoruz. Yenilenme çalışması sırasında her zaman fark yaratmayı amaçlıyoruz.Konuklarımıza en kaliteli hizmeti, kendisini en özel hissedeceği şekilde vermeye çalışıyoruz.Bu nedenle projelerimizde konuklarımızın memnuniyetini ve beklentilerini ön planda tutuyor, stratejilerimizi bu doğrultuda oluşturuyoruz. AVM’lerimizde yenilemelere yönelik yatırımlar yapıyor ve ziyaretçilerimizin keyifli ortamlarda alışveriş ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyoruz. Mimari kriterleri hem çevreci bir çerçevede hem de farklılık hissettiren koşullarda, kaliteye azami önem vererek belirliyoruz” açıklamasında bulunarak yenilenen Bilkent Center’ı Ankaralıların çok seveceğini iletti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.