DOLAR 32,4997
EURO 34,9388
ALTIN 2431,713
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bilkent Center’da alışveriş yapan kazanıyor

    Bilkent Center’da alışveriş yapan kazanıyor
    11.05.2019
    A+
    A-

    Bilkent Center Mayıs ayında ziyaretçilerine kazandıran kampanyalar düzenliyor. Bilkent Center ziyaretçileri alışveriş yaptıklarında kampanya dahilinde belirlenen mağazalardan hediye çeklerinin de sahibi olacak. 

    Bu yıl 20. yılını kutlayan ve yenilenerek  bünyesine kattığı yeni markalarla alışveriş tutkunlarına farklı alternatifler sunan Bilkent Center, Mayıs ayı boyunca ziyaretçilerine hediye çekleri dağıtacak. Anneler Günü ve Ramazan Bayramı için özel olarak hazırlanan kampanyalarda ziyaretçiler hediye çekleri kazanacak.

    DOĞAL ÜRÜNLER YER ALACAK

    Mayıs ayında ziyaretçilerine farklı bir alışveriş deneyimi sunan Bilkent Center’da geleneksel hale gelen Doğal Ürünler Pazarı kuruldu. 8-12 Mayıs tarihlerinde kurulan pazarda dalından toplanan meyvelerden yapılan reçeller, el yapımı tarhanalar ve birçok yöresel lezzet doğal beslenmek isteyen ve farklı tatlar arayan ziyaretçileri bekliyor.

    KAZANDIRAN ALIŞVERİŞ

    Mayıs ayı kapsamında ilk olarak Anneler Günü’ne özel bir kampanya yapılacak.  7 – 12 Mayıs tarihleri arasında toplamda 150 TL’lik alışverişe 20 TL, 200 TL’lik alışverişe ise 30 TL değerinde hediye çeki verilecek. 20 – 31 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek Ramazan Bayramı kampanyasında ise toplamda 150 TL’lik alışverişe 20 TL, 200 TL’lik alışverişe ise 30 TL değerinde hediye çekleri sahibini bulacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.