DOLAR 32,3361
EURO 35,1607
ALTIN 2245,323
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bilkent Center’da Sanat Festivali başlıyor

    Bilkent Center’da Sanat Festivali başlıyor
    04.05.2017
    A+
    A-

    Ankara’nın en renkli festivallerinin vazgeçilmez adresi Bilkent Center’da sanat festivali başlıyor. Festival, 6-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Sanatın ustaları ile gençlerinin resim ve heykel alanında buluşacağı festivale, yerli-yabancı 50 sanatçı katılacak. Sanatçıların canlı performanslarıyla yılın en iyi sanat etkinliği olmaya aday festivalin organizasyonunu ünlü ressam Adil Ocak ve sanat yazarı Vecdi Uzun üstlenecek. Festivalin küratörlüğüne imza atan isim de Rahmi Çöğendez olacak.
    Bilkent Sanat Festivali resim, heykel workshop çalışmaları, piyano dinletileri, dans gösterileri ve müzayedelerle büyük bir sanat şölenine dönüşecek. Akademisyenler ve ressamların düzenleyeceği konferanslarla sanatın renkli sokaklarına doğru yolculuğun en büyülü zamanlarının yaşanacağı festivale, ünlü heykel sanatçısı Fabien Nizam Güner ve ünlü Yunan ressam Spyros Georgas da katılacak. Festivalde çocuklar için de ünlü ressamların katılımıyla özel sanat atölyeleri düzenlenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.