DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bilkent Station “Gourmet Guitar” olarak tanınan Allen Hulsey’in ağırladı

    Bilkent Station “Gourmet Guitar” olarak tanınan Allen Hulsey’in ağırladı
    18.12.2017
    A+
    A-

    Ankara’nın gözde yaşam merkezlerinden Bilkent Station, ziyaretçilerine sunduğu özel etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Bünyesinde bulundurduğu hepsi birbirinden özgün mutfaklar ile sadece damaklara değil, ünlü müzisyen Allen Hulsey’in müziğiyle ruhlara da hitap etti.

    Allen Hulsey; blues, rock sound, klasik country ve yetmişlerin sıcak ambiyansını barındıran şarkılarıyla başkentlilerle buluştu. Hit The Road Jack ile Ray Charles’dan, No Woman No Cry ile Bob Marley’e, Ele Güne Karşı ile MFÖ’den Namus ile Sezen Aksu’ya kadar oldukça geniş repertuarı ile kulakların pasını silen Hulsey, 2 saat boyunca sahnede kaldı. Çocukluğunu Türkiye’de geçiren ve bir süredir Türkiye’de yaşayan Hulsey şarkılarını ince belli bardakta demleme çay içerken gitarını çalarak seslendirdi.

    Sıradan alışveriş merkezlerinin ötesinde Başkentlilere alışveriş yaparken sanat ve eğlence imkanı da sunan Bilkent Station, sanatseverlerin önemli bir durağı haline geldi. Her hafta farklı sanatçıları ağırlayan Bilkent Station kış ayları ile birlikte eşsiz organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.