DOLAR 32,4772
EURO 34,9459
ALTIN 2435,429
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bilyoner Winterfest’te unutulmaz Burak Yeter konseri

    Bilyoner Winterfest’te unutulmaz Burak Yeter konseri
    13.02.2019
    A+
    A-

    Tuesday teklisiyle yakaladığı başarıyı ünlü dizi La Casa De Papel için yaptığı remixle pekiştiren Burak Yeter, dün gece Bilyoner Winterfest’in yeni festival kulübü Vibe’da ikinci kez set başına geçti.

    Oldukça kalabalık ve sıcak geçen gecede, yerli yabancı birçok yeni şarkıya yaptığı mix’lerle festivalcileri coşturan Burak Yeter damga vurdu. Yaptığı özgün müzikler ile Avrupa’da yakaladığı başarıyı Uludağ’ın zirvesine taşıyan Burak Yeter, gerçekleştirdiği özel performans ile sabahın ilk ışıklarına kadar festivalcileri eğlendirdi.

    Vibe Uludağ’da Bu Hafta Neler Var?

    30 Ocak’tan beri Bilyoner Winterfest bünyesinde açık olan, yerli yabancı birçok sanatçı ve DJ sahne aldığı ve kısa sürede gerçekleştirdiği etkinliklerle Uludağ’ın en popüler gece kulübü haline gelen Vibe, her gece 00:00-04:00 saatleri arasında eğlenmek isteyenlerin en uğrak noktası oldu. The Avener, Ezhel, Deeperise, Burak Yeter, Ozan Doğulu gibi isimlerin sahne aldığı kulüpte bu akşam Ezhel konseri gerçekleşecek. Yarın ise Mahmut Orhan, Sezer Uysan ve Aytaç Kart’ın performansı ile kapanış yapacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.