DOLAR 32,5306
EURO 34,9716
ALTIN 2440,719
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bingo ile köşe bucak temizlik

    Bingo ile köşe bucak temizlik
    12.05.2020
    A+
    A-

    Evde en çok vakit geçirilen bu dönemde kusursuz temizliğin yardımcısı Bingo, evin her alanında sunduğu ürünlerle kadınların kurtarıcısı oluyor.

    Evinizi Oksijenleyin…

    Kadınlardan ilham alan Bingo’nun Oxyjen Serisi ile evleriniz oksijenleniyor. Özellikle bu dönemde sıkça yapılan temizlik ritüeli  için ideal temizlik ürünleri arasında yerini alan ürünler, hem evlerin köşe bucak tertemiz olmasına destek oluyor, hem de içeriğindeki hidrojen peroksit sayesinde tüm yüzey temizliğinde etkili hijyen sağlıyor.

    Toz Almak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı…

    Toz alma anlayışına yenilik getirien Bingo, Fresh Toz Al Sprey ürünü ile temizliğin en önemli aşaması olan toz almayı keyifli hale getiriyor. Bingo Fresh Toz Al Sprey, tozları yüzeylerden uzaklaştırarak, iz bırakmadan ve yüzeyleri çizmeden derinlemesine temizlik sağlıyor. Su kaydırma özelliğiyle, koyu renkli mobilyaların, vitrinlerin, cam kenarlarının, ahşap masaların, sehpaların ve benzeri mobilyaların toz tutmasını geciktiriyor. Toz itici özelliğinin yanı sıra kalıcı parfüm etkisi de sağlayan Toz Al Sprey, sıkça toz almaya son veriyor.

    Yüzeylerde Bahar Kokusu…

    Yüzey temizliğinde de kadınlara artı değer sunan Bingo,  Fresh  ürünleri ile  yüzeyleri ilk günkü gibi koruyor, evleri ışıldatıyor. Seride yer alan Lavanta, Lovely, Masal, Mutlu Yuvam ve Pembe Düşler, evlerde büyüleyici kokular ile kadınların hayatına mutluluk getiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.