DOLAR 32,5266
EURO 34,9804
ALTIN 2435,15
BIST 9773,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BinYaprak ilham veren hikayeleri ile Yenibiriş’te

    BinYaprak ilham veren hikayeleri ile Yenibiriş’te
    12.06.2018
    A+
    A-

    Dijital İşte Kız Kardeşlik Platformu BinYaprak, yenilikçi insan kaynakları platformu Yenibiriş ile yeni bir işbirliği gerçekleştirdi. Bu işbirliği kapsamında BinYaprak, Yenibiriş‘in blog sitesinde “İlham Veren Kadınlar“, Teknoloji ve Kadın“, “İşte Eşitlik“ başlıkları altında video yayınlarını ve bilgilendirici yazıları ve ilham veren gerçek hayat hikayelerini Yenibiriş takipçileriyle de paylaşacak.

     

    BinYaprak ve Yenibiriş‘in gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, Yenibiriş‘in www.isyasami.yenibiris.com adresindeki iş ve kariyer bloğunda BinYaprak‘a ait bir tab/kategori altında çeşitli başlıklar yer alacak. Alt kategorilerde BinYaprak, “İlham Veren Kadınlar“, “Teknoloji ve Kadın“ ve “İşte Eşitlik“ başlıkları altında yayın yaparak Yenibiriş takipçileriyle buluşacak. Başlıklar altında BinYaprak’ın videoları ve videolar hakkında ilham verici keyifli yazılar ve yaşanmış öyküler olacak. Yazılar aynı zamanda www. yenibiris. com‘da alt bölümde de yer alacak.

     

    Kadın istihdamına destek

    BinYaprak Kurucusu Melek Pulatkonak, Yenibiriş ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden mutluluk duyduklarını belirterek, üniversiteden başlayarak kadını iş hayatında destekleyen, birbirine ilham ve güç vermesini, deneyimlerini aktarmasını sağlayan dijital kız kardeşlik platformu BinYaprak‘ın, güncel yayınlarıyla Yenibiriş takipçileriyle de bulaşacağını kaydetti. Türkiye‘de kadın istihdamını artırmanın en öncelikli hedefleri olduğunu söyleyen Pulatkonak, Yenibiriş‘in inovatif yaklaşımı ve dijital vizyonuyla  çok daha güçlü bir sinerji yaratmayı amaçladıklarını vurguladı.

     

    Milyonlarca kadına ulaşacak

    Yenibiriş Ürün ve Teknoloji Koordinatörü Eren Çamlıkaya, dünyada istihdam sektöründe yaşanan gelişmelere paralel olarak yeniden yapılandıklarını, bu konuda inovatif ürünler geliştirmenin yanı sıra iş çevreleri ve adaylarla gelişmeleri ve trendleri paylaştıklarını belirtti. BinYaprak‘ın kadın istihdamına yönelik kapsamlı çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden Çamlıkaya, başarılı bir dijital platform olan BinYaprak‘ın, Yenibiriş‘in blog sitesi üzerinden kanal açarak milyonlarca kadına ulaşmasını sağlayacaklarını kaydetti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.