DOLAR 32,5686
EURO 34,8038
ALTIN 2497,599
BIST 9454,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bir elbisenin pililerine benzer zarafetiyle “Wayne” serisi

    Bir elbisenin pililerine benzer zarafetiyle “Wayne” serisi
    19.06.2018
    A+
    A-

    Camın en yalın halini yansıtan Şişecam’ın global tasarım markası Nude, estetik ve şık tasarımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Beret ve Wayne koleksiyonları ile Nude, şık ve kullanışlı parçalarla hayatı daha da keyifli bir hale getiriyor.

    Nude tasarım ekibinden Umut Karaca’nın tasarımı Wayne serisi, camın estetik görünümünü ve parlaklığını ön plana çıkaran, her bir parçası şık bir elbisenin pililerine benzeyen dikey damlalara sahip bardaklardan oluşuyor. Bardakların birbirinden incelikle ayrışan alt ve üst kısımları, rastlantısal kesimleri zenginleştiriyor ve camın üzerindeki yansımaların görünümünü artırıyor. Camın altında yer alan yatay kanallar ise ürünün parlaklığını derinleştirerek ona ayrı bir zarafet katıyor.

    “Beret” serisi Fransız beresinden aldığı ilhamla büyülüyor

    Yetenekli Alman tasarımcı Sebastian Herkner’in Nude için tasarladığı, üç boy zarif saklama kaselerinden oluşan Beret koleksiyonu, Fransızların ünlü şapkası “Beret”ten ilham alıyor. İlk olarak dünyada dekorasyon trendlerini belirleyen fuarlardan biri olan Maison & Object Paris’te sergilenen koleksiyon, göz alıcı renkleriyle öne çıkıyor. Sezonun en trend renkleri karamel, amber, kobalt, petrol yeşilinin birleşimlerinden oluşan üç boy alternatifiyle büyüleyen Beret serisinde, yumuşak renklere sahip alt hazneler, pirinç kapaklarıyla buluşarak sade ve şık bir görünüme kavuşuyor.

    Camın en yalın hali: ‘Nude’

    Dünyanın üçüncü en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu’nun global tasarım markası Nude, dünya prömiyerini 2014 yılında Maison Objet Paris’te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi ve büyük beğeni topladı. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan Nude; Ron Arad, Erdem Akan, Brad Ascalon, Ali Bakova, Ayşe Birsel, Nigel Coates, Joe Doucet, Alev Ebuzziya, Studio Formafantasma, Sebastian Herkner, Mikko Laakkonen, Defne Koz, Tomas Kral, Tamer Nakışçı, Pentagon Design, Adrien Rovero, Alejandro Ruiz, Studio Rygalik, Markku Salo, Inga Sempé, Youmeus Design’ın aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcılarının yanı sıra Nude Design Team ekibinden Burcu Akbulut, Hazal Balasar, Sinem Hallı, Umut Karaca ve Sevgi Kes gibi önemli tasarımcılarla çalışıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.