DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bir Umut Yeter dizisi tekrarı ne zaman hangi gün saat kaçta?

    Bir Umut Yeter dizisi tekrarı ne zaman hangi gün saat kaçta?
    09.11.2018
    A+
    A-

    Dizi 12 Kasım Pazartesi saat 22:30’da FİNAL YAPIYOR..

    Bir Umut Yeter dizisinin yeni bölümü (6. bölüm) 5 Kasım Pazartesi saat 20:00’de ekrana gelecek.

    Bir Umut Yeter dizisinin 5. bölümünün tekrarı 4 Kasım Pazar günü saat 02:15’de.

    Bir Umut Yeter dizisinin 4. bölümünün tekrarı 31 Ekim Çarşamba saat 03:00’de.

    Bir Umut Yeter dizisinin 3. bölümünün tekrarı 15 Ekim Pazartesi saat 03:00’de.. 18 Ekim Perşembe saat 03:00’de.. 20 Ekim Cumartesi saat 14:00’da.. 23 Ekim Salı saat 02:45’de..

    Bir Umut Yeter dizisinin 2.bölümünün tekrarı 6 Ekim Cumartesi saat 23:15’de.. 7 Ekim Pazar saat 15:00’de ve 02:15’de.. 8 Ekim Pazartesi saat 02:15’te… 9 Ekim Salı günü saat 01:30’da.. 10 Ekim Çarşamba saat 00:15’te. 12 Ekim Cuma saat 06:30’da ve saat 00:15’de.

    Kanal D’de yeni bir dizi başladı: Bir Umut Yeter. Cumartesi günleri saat 20:00’de başlayan dizinin yapımcılığını MF Yapım üstlendi. Yapımcılığını Faruk Bayan’ın yaptığı dizinin öykü ve senaryosu ise Melis Civelek’e ait. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı dizinin oyuncuları arasında Tolgahan Sayışman da bulunuyor.

    Oyuncu kadrosu:
    Tolgahan Sayışman (Yılmaz Karabey), Esra Bilgiç Töre (Derya Akar Hecehan), Hazal Subaşı (Elif Özkan Karabey), Serhat Tutumluer (Kenan Akar), Cem Uçan (Taner), Yağmur Özbasmacı Mermer (Dilek Akar), Feyza Civelek (Damla Akar), Irmak Örnek (Öznur), Selahattin Paşalı (Arda Özkan), Serpil Gül (Hacer Özkan), Yiğit Tuncay (Yiğit), Özlem Başkaya (Fadime), Burak Çimen (Tuncer), Nihan Büyükağaç (Nihan), Diren Polatoğlu (Salih), Cansu Gültekin (Serap), Emre Aslan ( Umut) ve konuk oyuncu Alper Saldıran (Toprak Hecehan)

    Dizinin konusu:
    Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak olarak seçtiğinde, yeni ve yalnız bir hayata başladığını düşünüyor olsa da, kısa sürede yanıldığını anlayacaktır.

    Hayattan fazla beklentisi olmayan Yılmaz Köyceğiz’de tanıştığı Elif’in yaşam sevincinden öylesine etkilenir ki kısa sürede Elif’in de ısrarı ile iki genç evlenmeye karar verirler. Zaman içinde Elif’in peş peşe yaptığı düşükler evliliklerini sarssa da, hiç beklemedikleri bir zamanda mucizevi şekilde yeni doğmuş bir bebeğin girmesiyle hayatları ters yüz olacaktır.

    Elif, bebeği Allah tarafından gönderilmiş bir hediye olarak görürken, Yılmaz bunun yanlış olduğunu biliyordur. Elif’in bebeği bağrına evlat diye basmasıyla birlikte, yıllar boyu sürecek vicdan azabı da başlamıştır artık…

    Bir Umut Yeter, Yılmaz’ın vicdan muhasebesi içinde doğru yolu bulma çabası, Elif’in dağılmaması için tutkuyla çabaladığı ailesine olan aşırı düşkünlüğü, evlat acısı ve özlemi içinde hayata tutunmaya çalışan acılı Derya’nın dramını anlatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.