DOLAR 32,5121
EURO 34,8052
ALTIN 2427,519
BIST 9677,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bırakın tüm yaz size L’Occitane’ın “badem özleri” baksın

    Bırakın tüm yaz size L’Occitane’ın “badem özleri” baksın
    14.05.2019
    A+
    A-

    Cilde “badem özleriyle” son dakika hacklemesi! 

    Almond Shower Oil (Badem Duş Yağı)
    2’si 1 arada formülü ile cildi temizlerken nemlendiren ve duş rutinini keyifli bir ritüle dönüştüren altın renkli Almond Duş Yağı, su ile temas ettiğinde yumuşak bir süte dönüşüyor. L’Occitane’ın ikonikleşmiş bademli duş jeli, yaz boyu size eşlik etmesi gereken ürünlerin başında geliyor. Kuru ve hassas ciltler için ideal olan duş yağı, gün boyu nem sağlamakla kalmaz, vücudu güneş koruyucularından derinlemesine arındırır. 

    Almond Shower Shake (Badem Duş Köpüğü)
    Çalkalayın ve bu duş köpüğünün yarattığı eğlenceyi ve vücudunuzda yarattığı yumuşaklığı hissedin. Duş anlarıhiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!
    Provence’dan gelen badem yağı ve badem sütünden oluşan bu özel duş köpüğü kullanmadan önce sallayın vebaşka bir forma dönüşmesini izleyin.
    Almond Supple Skin Oil (Badem Cilt Yağı)
    Yüzde 50 badem yağından oluşan bu sıkılaştırıcı ve besleyici yağ, omega 6 bakımından zengindir ve ultra ince dokusu ile günün her anı cildinizi nemlendirmeye ve yumuşatmaya hazırdır!
    Badem şeklindeki şişesi, sprey başlığına sahiptir ve bu sayede mikro damlacıklar halinde dağıttığı yağ ile uzun süreli bir nemlendirme sağlar. Badem yağı ve ketencik yağının kusursuz kombinasyonu ile daha sıkı, daha pürüzsüz ve daha dolgun bir cilt sunar!

    Almond Delicious Paste (Lezzetli badem peelingi)
    Almond Delicious Paste, badem yağı ve badem özü, kırılmış badem kabuğu ve şeker kristalleri ile zenginleştirilerek keyif veren bir peeling karışımı elde edilir. Cildi ölü derilerden arındırarak, aynı zamandabakım yapan etkili bir peelingdir.
    Cilt mükemmel bir şekilde pürüzsüzleşir ve yumuşar, taze bademin yumuşak notalarıyla nazikçe kokulanır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.