DOLAR 32,5403
EURO 34,9954
ALTIN 2434,49
BIST 9770,1
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Birevim 1’inci yılını 5 bin müşteriyle kutluyor

    Birevim 1’inci yılını 5 bin müşteriyle kutluyor
    11.07.2017
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektöründe inovatif uygulamaların en güzel örneklerinden biri olan Birevim, Temmuz ayı itibariyle birinci yılını doldurmanın heyecanını yaşıyor. Dünyada ve Türkiye’de birçok yeniliğe imza atan Birevim, ilk yılında 15 şubeye ulaşmanın yanı sıra 200’ün üzerinde çalışanıyla 5 binin üzerinde müşteriye hizmet ederek sektördeki başarısını perçinliyor. İlk yılında 250 konutu sahiplerine teslim eden Birevim; 2017 yılsonunda tasarrufa dayalı yöntemle 300 kişiyi daha ev sahibi yapmayı planlıyor.

    Gayrimenkulde inovasyon yapmayı amaçlayan bir girişim olarak çalışmalarını sürdüren Birevim, sektördeki gücünü katlayarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. Beklentilerin çok üzerinde bir yılı geride bırakan Birevim; Türkiye’nin farklı bölgelerindeki 15 şubesinde istihdam ettiği 200’ün üzerindeki çalışanıyla, 5 binin üzerinde müşteriye hizmet etmenin gurunu yaşıyor.

    İlk yılında 250 konutu sahiplerine teslim eden Birevim, 2017 yılsonunda 300 kişiyi daha ev sahibi yapmak için yoğun olarak çalışıyor. Ev alma yöntemlerine ve kampanyalarına sürekli yenilerini ekleyerek müşterilerin lehine projeler geliştiren Birevim, yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle çalıştığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

    Çiftçi: En küçük şikayetin bile üzerinde duruyoruz
    Bir yıllık serüveni değerlendiren Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Birevim’in kurulduğu ilk günden beri aynı kalite standartlarıyla yolunda emin adımlarla yürüdüğünü söyledi. Birevim’in başarısının arkasında istikrar ve müşteri lehine tasarlanmış yöntemler olduğunun altını çizen Çiftçi, “Birevim olarak, kendimizi anlatırken kullandığımız ‘özümüz bir, sözümüz bir’ deyimi, aslında güven konusuna ne denli önem verdiğimizin bir göstergesidir. Ev ve araba teslimatımızı zamanında gerçekleştirmek, müşterilerin istek ve ihtiyaçları üzerinde hassasiyetle durmak güven konusunda önemli… Biz müşterilerimizin memnuniyetini her zaman göz önünde bulunduruyoruz. Onlardan gelecek en küçük şikayetin bile üzerinde duruyoruz. İşte bu farkındalıkla birinci yılımızın sonunda yaklaşık 5000 kadar müşterimiz oldu. Bu sayı yeni şubelerimiz ve çalışma şeklimizde yaptığımız yenilikler, yöntemlerimizin geliştirilmesiyle her geçen yıl katlanarak ilerleyecektir diye düşünüyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.