DOLAR 32,5656
EURO 34,8968
ALTIN 2439,5
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BİREVİM “Hayra Vesile Ol” dedi

    BİREVİM “Hayra Vesile Ol” dedi
    15.06.2020
    A+
    A-

    3.5 yıl gibi kısa bir sürede tasarruf finans sektörüne ivme kazandırma başarısı gösteren “BİREVİM”, 1 Nisan 2020 tarihinde başlattığı ve Ramazan ayı boyunca binlerce aileye ulaştığı “Hayra Vesile Ol” sosyal sorumluluk projesinde özgün bir yöntem uyguladı. Firma proje dönemi boyunca, hem tasarruf sahiplerinin de katıldığı bir sistemle, şu ana kadar 3 bin aileye ulaştığı bir yardım kampanyası başlattı hem de “Tasarrufa İlk Adım” isimli bir kampanya ile, bir ayda 7 bin aileyi, Birlikte Tasarruf Finans” yöntemi üzerinden ülke tasarrufuna dahil etti.

    Konuyla ilgili bir açıklama yapan BİREVİM Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, 1 Nisan 2020 tarihinde başladıkları “Hayra Vesile Ol” sosyal sorumluluk projesinde, hem dönemin ruhunu iyi yansıtarak, net bir farkındalığa, hem Birlikte Tasarruf Finans yöntemini ilk kez ev ve araba sahibi olmanın ötesine taşımaya, hem de yeni tasarruf sahipleri yaratmaya vesile olmayı hedeflediklerini vurguladı.

    Tüm dünya olarak “birlik olmaya” en çok ihtiyaç duyduğumuz ve “yepyeni bir dünyaya doğru ilerlediğimiz” bu dönemde; özgün bir yöntem uyguladıklarının altını çizen Çiftçi; “Projemizin ilk ayağı, tasarruf sahiplerinin de katıldığı bir yardım kampanyası oldu. Tasarruf sahiplerinden edinilen her yeni referans ve sözleşmeye dönüşen her yeni kayıt için belirlenen parasal miktarın ayrılması sonucu, toplamda 300 bin TL’lik bir yardım bütçesine ulaştık. Bu bütçeyi, Ramazan ayı boyunca 100’er TL’lik hediye çekleri halinde, BİREVİM şubeleri üzerinden ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Bu noktada, çalışanlarımızın proje kapsamındaki çabaları ve kendi çevrelerinden aldıkları bilgilerle oluşturdukları ihtiyaç sahibi kişi listeleri, yardım sürecinin katlanarak büyümesini sağladı. Tüm çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

    Tasarrufa İlk Adım: 1 ayda 7 bin aile

    2020-2023 dönemi için ilan ettikleri Tasarruf Seferberliği doğrultusu ve Hayra Vesile Ol kapsamında uygulamaya konan “Tasarrufa İlk Adım” kampanyasıyla ilgili de bilgiler veren Çiftçi, şunları söyledi: “Bir ayda 7 bin aileyi Birlikte Tasarruf sistemine dahil etme başarısı gösterdik. Mevcut tasarruf programlarımızın sunduğu düşük maliyetin de altında bir özellik taşıyan ve teminat zorunluluğu olmayan kampanyamızda tasarruf sahipleri, 3 bin TL ile 23 bin TL arası herhangi bir tasarruf miktarı üzerinden, çok uygun maliyetler ile birikim yapmaya başlayabiliyorlar. Üstelik taksit miktarına bağlı olarak minimum 12 ay sonra tasarruf sahibi, en başta belirlediği tasarruf miktarının tümünü teslim alıp, kalan taksitleri ödemeye devam edebiliyor. Kampanyada kısa bir sürede 10 bin aileyi aşmayı hedefliyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.