DOLAR 32,494
EURO 34,7417
ALTIN 2497,033
BIST 9506,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Birikimevim, Peygamberler şehri Şanlıurfa’da

    Birikimevim, Peygamberler şehri Şanlıurfa’da
    23.12.2019
    A+
    A-

    Sadece Türkiye için değil insanlık tarihi için de çok önemli olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin incisi Şanlıurfa, Birikimevim’in yeni şubesine de ev sahipliği yapıyor.  Bugüne kadar 300 bin kişiyi araç sahibi yapan Telli Grup’un iştiraki olan Birikimevim, yeni şubesi Şanlıurfa ile bölgesindeki vatandaşların tasarrufa dayalı faizsiz finansman yöntemiyle ev ve araç sahibi olmasının kapılarını aralıyor.

    Sürdürülebilir büyüme stratejiyle tasarrufa dayalı faizsiz finansman sektörünün dinamiklerini değiştiren Birikimevim, bu kez rotasını Urfa’ya çevirdi.  Telli Grup’un 30 yıllık köklü geçmişiyle yola çıkarak sektörde ilk defa kamu bankası özelinde teminat mektubu vererek müşterilerini garanti altına alan Birikimevim, katılımcılarını birikim yapmaya yönlendirerek bireysel tasarrufla ev ve araç almalarına yardımcı oluyor.

    “İlk faaliyette başladığımızdan bugüne aynı stratejiyle hareket ediyoruz”

    Bireylerin hayatlarını kolaylaştıracak çözümler sunan Birikimevim, 2020 yılsonunda tüm Türkiye’de olma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Şanlıurfa’da olma sebeplerinin kentin ve bölgedeki insanların hayallerini gerçeğe dönüştürmek olduğunu söyleyen Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli,  tecrübelerini Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde de sürdürmeye devam ettiklerinin altını çizdi. Öte yandan başarılı bir marka olmanın en önemli kriterinin ilk faaliyet sonrasında girilen yeni alanlarda da marka kimliğini aynı tutarlılıkla taşıyabilmek ve çeşitlenen ürünlere markanın ortak imajını yansıtabilmek olduğunu belirtti. Bu bakış açısıyla sosyal vatandaşlık bilinciyle faaliyet gösterdikleri her bölgeye toplumsal katkı sağlamak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini aktardı.  Osman Telli, “Birikimevim olarak katılımcılarımızı birikim yapmaya yönlendirerek bireysel tasarrufla ev ve araç almalarına yardımcı oluyoruz. Aslına bakarsanız bizim burada amacımız çok net ve şeffaf. Bireyleri hayallerine kavuşturmak… Hayallerine kavuşma sırası ise şimdi Şanlıurfalı vatandaşlarımızda. Öte yandan bölgesine ve bulunduğu alana hizmet verecek yeni şubemize ek olarak şube ağımız yılsonuna kadar Türkiye genelinde hızla artarak büyümeye devam edecek” dedi. Osman Telli,   tüm şubelerde olduğu gibi Şanlıurfa şubesinde de ev ve araç sahibi olmak isteyenler için en uygun çözümleri sunarak, ülke ekonomisine olduğu gibi hane ekonomisine de katkı sağladıklarını belirti. Ulusal ve yerel basının ilgiyle takip ettiği açılış,  kurdele kesiminin ardından son buldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.