DOLAR 32,3158
EURO 35,1068
ALTIN 2293,533
BIST 9057,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Birikimevim şimdi de Sultangazi’den tüm İstanbulluları ev ve araç sahibi yapıyor

    Birikimevim şimdi de Sultangazi’den tüm İstanbulluları ev ve araç sahibi yapıyor
    27.11.2019
    A+
    A-

    Telli Grup’un 30 yıllık köklü geçmişini arkasına alarak Türkiye’de tasarrufa dayalı faizsiz finansman yöntemiyle yüz binlerce kişiyi ev ve araç sahibi yapan Birikimevim,  İstanbul Sultangazi’deki yeni şubesiyle İstanbul’ da yaygınlığını arttırıyor. Bu yıl üst üste şube açılışları gerçekleştiren Birikimevim, 2020 yılsonuna kadar şube sayısını 50’a çıkarmayı hedefliyor.

    Tasarrufa dayalı faizsiz finansman yöntemiyle kişileri kendi birikimleriyle en uygun maliyetlerle ev ve araç sahibi yapan Birikimevim, müşterilerinin yüzünü güldürürken şube ağını da her geçen gün genişletmeye devam ediyor.  Yüz binlerce kişiyi faizsiz finansman yöntemiyle ev ve araç sahibi yapan Birikimevim,  İstanbul Sultangazi şubesiyle de insanların mutluluğuna ortak oluyor.

    Sürdürülebilir bakış açısıyla geliştirdikleri tasarrufa dayalı faizsiz finansman yöntemiyle bireylerin ev ve araba sahibi olmasının yolunu açan Birikimevim,  uzun vadede geliştirdiği sistemin toplumsal kalkınmayı sağlamasını hedefliyor. Yılsonuna kadar 10 şube daha açma vizyonuyla hareket eden Birikimevim, 2020 yılsonuna kadar şube sayısını 50’a çıkarmak için çalışıyor.

    Birikimevim’in tasarrufa dayalı faizsiz finansman yönteminin bireyleri ev ve araba sahibi yapmanın en hesaplı yolu olduğunu belirten Telli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, tüm şubelerde olduğu gibi Sultangazi şubesini de bu bakış açısıyla hayata geçirdiklerini söyledi. Hedeflerinin kurulduğu günden beri aynı olduğunu ve tüm Türkiye’de varlıklarını sürdürmek olduğunu altını çizen Osman Telli, Birikimevim’in, Telli Grup’un 30 yıllık köklü geçmişini arkasına alarak sektörde ilk defa kamu bankası özelinde teminat mektubu vererek müşterilerini garanti altına aldığının da altını çizdi. Ayrıca ilk defa düzenlenecek Türkiye Gayrimenkul Sektörü ve Kentsel Dönüşüm Sempozyumu’nun Ana Sponsoru olarak; dönüşüm sürecinde olan yapıların sahipleri ve müteahhitleri için finansal çözümler sunarak sektöre farklı bir bakış açısıyla yaklaştıklarını kanıtladıklarını da sözlerine ekledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.