DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Birikimevim yaptığı teknolojik yatırımlarla sektörde çığır açıyor

    Birikimevim yaptığı teknolojik yatırımlarla sektörde çığır açıyor
    08.04.2020
    A+
    A-

    Faizsiz finansman sektörünün aylık 2 milyar TL civarında bir hacme ulaşarak 2019’u 17 milyar TL’lik bir büyüklükle kapatmasıyla Birikimevim, 2020 yılsonunda ülkemizin tüm illerinde hizmet vererek sistemin işlem hacmini ve Türkiye ekonomisine katma değerini artırmayı hedefliyor. İçinde bulunduğumuz süreçte 4 yeni şubenin açılışını yapan ve 35 kişiye daha istihdam sağlayan Birikimevim, online birikim temsilcisi yazılımını devreye sokarak dijital altyapısını da güçlendirdi.

    2016 cirosu 2 milyar lirayken, 2017’de 3,5 milyar lira, 2018’de 7 milyar lira ve 2019’da da 17 milyar lirayı aşan rakamlarla çok ciddi bir meblağa ulaşmış durumda olan birikime dayalı faizsiz finansman sektörü 2020 yılında da büyümeyi sürdürüyor. Telli Grup güvencesi altında sektöre hizmet veren Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, 2020 yılsonunda sektörün söz konusu rakamları 25 milyar TL’ye ulaştırabileceğini açıkladı. Birikimevim, 2020 yılsonunda ülkemizin tüm illerinde hizmet vererek sistemin işlem hacmini ve Türkiye ekonomisine katma değerini artırmayı hedefliyor. İçinde bulunduğumuz süreçte 4 yeni şubenin açılışını yapan ve 35 kişiye daha istihdam sağlayan Birikimevim, online birikim temsilcisi yazılımını devreye sokarak dijital altyapısını da güçlendirdi.

    Osman Telli: “Dijital çağın tüm gerekliliklerini altyapımıza entegre ederek büyüme hedefimizi sürdürüyoruz.”

    Birikimevim’in ülke ekonomisine ve tüm paydaşlarına değer katma vizyonuyla hareket ettiğini kaydeden Osman Telli, şunları kaydetti: “Birikimevim olarak uzun soluklu bir müşteri deneyimi yaşatma arzusunu geliştirerek, müşterilerimize daha yakın olmak adına adımlar atmayı, tüm süreçlerimizi en iyi şekilde yönetmeyi ve geleceklerini güvence altına almayı hedefliyoruz. Dijital çağın tüm gerekliliklerini 31 yıldır sahip olduğumuz altyapımıza entegre ederek bulunduğumuz sektörleri geliştirme vizyonuyla hareket ediyor, büyüme hedeflerimizi sürdürüyoruz. Birikimevim yeni teknolojileri sistemleriyle buluşturmak için faaliyetlerini ara vermeksizin sürdürmektedir. İçinde bulunduğumuz süreci optimize edebilmek üzere AR-Ge mühendislerimizle kendi yazılımlarımızı geliştirdik. Online kanallarımızı güçlendirdik. Online birikim temsilcisi yatırımımızla 7/24 vatandaşımızın hizmetindeyiz. Şirketimiz içerisindeki bu dijital dönüşüm elbette ki rekabet gücümüzü artıracaktır ve sektörde çığır açma vizyonumuzu daha belirgin hale getirecektir.”

    4 yeni şube, 35 kişiye istihdam

    Birikime dayalı faizsiz finansman sektörünün 2019 yılının 17 milyar TL’lik bir işlem hacmiyle kapandığını, 2020 yılsonunda ise sektörün bu rakamı 25 milyar TL’ye yükseltebileceğini vurgulayan Osman Telli, Son günlerde 4 yeni şubenin açılışını yaptık ve 35 kişiye daha istihdam sağladık.  Öncelikle yurdumuzun her köşesinde milletimize fayda sağlamak istiyoruz ve dijital yatırımlarımızı da arttırarak hizmet kapasitemizi genişletmek için çalışıyoruz, birikime dayalı faizsiz finans sektörü içerisinde inovatif modellerimizle sistemi geliştiriyoruz.” dedi.  150’ye yakın ülkede hizmet veren global markalarla işbirliği halinde olduklarını söyleyen ve Aksam Otomotiv, Autogong, Ekosistem, Hasar Yönetim Sistemi (HYS) markalarıyla hizmet verdiklerini hatırlatan Telli, Bugüne kadar 300 bin kişiyi araç sahibi yapmanın verdiği huzur ve güçle işimizin en iyisini yaptık. Ancak bu topraklardaki rolümüzün bununla sınırlı kalmadığına inanıyoruz. Büyüyen ve uluslararası arenada başarılara imza atan bir kurum olarak, geçmişten aldığımız güçle gelecek için uzun soluklu değerler yaratmayı hedefliyoruz.” açıklamasında bulundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.