DOLAR 32,4631
EURO 34,4876
ALTIN 2474,147
BIST 9569,3
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Bizi Hatırla’ filmi Ankara galası Optimum AVM’de gerçekleşti

    ‘Bizi Hatırla’ filmi Ankara galası Optimum AVM’de gerçekleşti
    27.11.2018
    A+
    A-

    Yönetmen ve senarist Çağan Irmak’ın yeni filmi ‘Bizi Hatırla’nın Ankara galası Ankara Optimum AVM’de gerçekleşti. Çağan Irmak, Özge Özberk ve filmin ünlü oyuncuları film öncesi sinemaseverler ile bir araya geldi.

    Ankara’nın alışveriş ve eğlence merkezi Ankara Optimum AVM, Çağan Irmak’ın senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği ‘Bizi Hatırla’ filminin özel gösterimine ev sahipliği yaptı.

    Çağan Irmak, Özge Özberk ve filmin oyuncularının katıldığı ‘Bizi Hatırla’ film gösterimi öncesinde gerçekleşen söyleşide oyuncular sevenleriyle bir araya geldi, ardından hep birlikte filmi izledi.

    Film gösterimi sonrası ünlü isimler hayranlarıyla birlikte selfie çektirerek bu büyük sevgiyi ölümsüzleştirdi.

    Filmin Konusu

    Kaan (Tolga Tekin) bin bir emek ve zorlukla çalışma hayatında yükselmiş, başarılı bir iş kariyerine sahip olmuştur. Eşi, iki çocuğu ve işiyle ilgilenirken, bir sahil şehrinde yaşayan babası Eşref’i (Altan Erkekli) ise biraz ihmal etmiştir. Ancak günün birinde babasının geçirdiği rahatsızlık, onu babasının yanına gitmeye zorlar, ancak yoğun işlerinden ötürü babasını İstanbul’a, evine getirmeyi tercih eder. Son derece iyi niyetli ve iyi kalpli bir insan olan Eşref Bey, burada yük olduğunu hissedince geri dönmek ister. İçindeki bulundukları güç durum, özellikle Kaan için zor kararlar almayı ve sıkı bir vicdan muhasebesini gerektirecektir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.