DOLAR 32,3181
EURO 35,1104
ALTIN 2297,876
BIST 9037,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bizim Evler 7 ağustos ayında teslime hazırlanıyor

    Bizim Evler 7 ağustos ayında teslime hazırlanıyor
    11.06.2017
    A+
    A-

    İhlas Yapı’nın Ispartakule’de hayata geçirdiği Bizim Evler markalı projelerin en yenisinde sona yaklaşıldı. Ağustos ayında teslimlerin başlayacağı projede son daireler de 10 bin TL peşinatla sahiplerini buluyor.

    Hayata geçirdiği tüm projelerinde yüksek kalite, erken teslim ve avantajlı ödeme seçenekleriyle yatırımcılarına özellikli projeler sunan İhlas Yapı, yoğun talebi karşılamaya yönelik geliştirdiği Bizim Evler 7 projesinde teslime hazırlanıyor. Ağustos ayında teslimlerin gerçekleştirileceği Bizim Evler 7, Küçükçekmece gölü ve Marmara Denizi manzarasının yanı sıra zengin sosyal donatı alanlarıyla ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

    10 BİN TL PEŞİNATLA BU YAZ TAŞINMA FIRSATI
    Bölgenin en gözde projeleri arasında öne çıkan Bizim Evler 7’de 10 bin TL peşinatla ağustos ayında taşınma fırsatı sunuluyor. 465 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği projede alternatif ödeme seçenekleri de sunuluyor. Devlet yatırımlarıyla mega projelerin kesiştiği bir noktada yer alan Bizim Evler 7’de 532 konut ile 48 cadde mağazası yer alıyor. Projelerindeki dairelerde her zevke hitap eden modern mimarisiyle kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde planlamalar yapılarak daireler tasarlanıyor. Yüksek standartlarda konforlu bir yaşam sunan projede 2+1, 3+1, 4+1 ve teraslı dairelerden oluşan konut tipleri yer alıyor.

    AYRICALIKLI YAŞAMA ALANLARI SUNUYOR
    Bizim Evler 7, kent yaşamının yoğunluğundan uzak, sakin ve dingin bir yaşam projesi olarak hayata geçiyor. Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip Bizim Evler 7’de; kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, mini futbol sahası, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu ve mescid bulunuyor. Projede ayrıca; çocuk oyun bahçeleri, kreş, anaokulu, eğlence alanları, yürüyüş yolları, kameriyeler ile site sakinlerinin çeşitli etkinliklerle bir araya gelebileceği toplantı salonu ve göl kafe yer alıyor.

    ISPARTAKULE’NİN METROSU BİZİM EVLER’E GELİYOR
    TEM Otoyolu’nun yanı başında konumlanan Bizim Evler 7, lokasyonuyla da ön plana çıkıyor. İstanbul’un prestijli bölgesi Ispartakule, Metro hattı ile daha da değer kazanıyor. Bölgenin en çok talep gören konut projeleri Bizim Evler’e komşu olacak Metro hattı, oturumcu ve yatırımcıya büyük avantaj sağlayacak. Kabataş, Mecidiyeköy, Mahmutbey, Ispartakule, Bahçeşehir, Esenyurt hattında ulaşım imkânı sağlayacak Metro hattı ile Ispartakule’den şehrin her noktasına hızlı ve konforlu ulaşılabilecek. Marmaray ile entegre olacak Ispartakule banliyö tren istasyonu da projeye çok yakın bir noktada yer alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.