DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Black Desert Online Steam’e yüzde 50 indirim geldi

    Black Desert Online Steam’e yüzde 50 indirim geldi
    17.05.2018
    A+
    A-
    • MMORPG oyunu Black Desert Online Steam üzerinde yayınlanmasını indirimle kutluyor.
    • 17 Mayıs’ta Steam üzerinde oyuncularla buluşan Black Desert Online, yüzde 50 indirim ve yeni kullanıcılar için özel sunucu olan Olvia ile başlangıcını yaptı.
    • Kullanıcıların yoğun ilgisi ve beklentisi sonrasında, 2018 yılı güncelleme takvimini öne çeken Black Desert Online Kara Şövalye, Mistik ve Striker sınıflarını hep birlikte oyuna ekledi.

     

    Tüm dünyada yeni nesil MMORPG oyunu olarak milyonlara ulaşan ve çok kısa zamanda Türkiye’nin en çok oynanan oyunu olarak kayıtlara geçen MMORPG oyunu Black Desert Online, 17 Mayıs 2018 Perşembe günü (bugün) Steam’ de yayınlanmaya başladı. Oyuna yönelik yoğun ilgi sonrasında, Türkiye ve Orta Doğu bölgesine hizmet veren sekizinci sunucusunu devreye alacak olan yapımcı Pearl Abyss, Türkiye’ye özel etkinliklerine de çok önem verdiğini açıkladı.

     

    Türkiye’nin en beğenilen MMORPG oyunu Black Desert Online, Ramazan içerikleri ve indirimlerle dolu yepyeni yamasıyla oyuncularıyla buluştu. Steam’e özel yüzde 50 indirimle tüm paketlere indirimli olarak ulaşacak olan oyuncular, geceleri Ramazan’a özel hazırlanan gökyüzüyle birlikte oyunun keyfini yaşayacak.

     

    Dünyada ilk kez bir oyunun gece versiyonunda Ay ve Yıldız’ı bir arada görecek olan oyuncular, ayrıca Ramazan’a özel etkinliklere de kavuşacak. Birbirinden eğlenceli ve kazançlı etkinliklerin yanı sıra, Black Desert Online tarihinde ilk kez 3 sınıf birden oyuna eklendi. Bu yamayla birlikte Kara Şövalye, Mistik ve Striker karakterleri, Black Desert Online Türkiye sunucularında kendi kaderlerini çizecek, farklı maceralara girecek ve dünyanın en güçlüsü olmak için var olacak. Kendi grafik motoru Black Desert Engine’i kullanarak türünün en farklı ve gelişmiş oyunu haline gelen Black Desert Online, yayımlanan yamalar ile gelişmeye ve genişlemeye devam ediyor. Özellikle Steam duyurusu ardından 3 sınıfı birden oyuna ekleyen firma Ay ve Yıldız ile Türk oyunculara ayrı bir selam gönderiyor.

     

    Kayıt olmak sizden, deneme fırsatı Pearl Abyss’den!

    Deneme süresini 7 günden 14 güne çıkaran firma, oyunculara hem Steam üzerinde hem de kendi sitelerinde birçok farklı etkinlik sunuyor. Bunlardan en dikkat çekeni ise tüm paketlerde uygulanacak olan yüzde 50 indirim. Oyuna, 17 Mayıs yaması ile birlikte 3 farklı sınıfı aynı anda ekleyen Black Desert Online Steam üzerinden ve normal kayıtlarla gelecek olan yeni kullanıcılara özel Olvia sunucusunu da aktif etti. Bu sayede yeni kullanıcılar 55 seviyeye kadar rahat bir şekilde oyun oynayacak.

     

    İndirim Heyecanı başladı!

    17 Mayıs bakımından itibaren, 14 Haziran saat 02.59’a kadar yükseltme ve tüm paketlerde, bütün ödeme yöntemlerinde geçerli olmak üzere yüzde 50 indirim sağlanıyor. Oyunculara Türk oyun tarihinde ilk defa gökyüzünde Türk Bayrağı canlandırmasını buluşturacak oyun, kullanıcılarına bambaşka bir heyecanla buluşturuyor. Türk oyunculara verdiği önemi ve desteği bu hareketle birlikte tekrar yineleyen firma ise bu yama ile birlikte Türk oyuncuların kalbini tekrar fethetmeyi hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.