DOLAR 32,5313
EURO 34,9058
ALTIN 2425,192
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Black Desert Türkiye ve MENA ikinci yaşını kutluyor

    Black Desert Türkiye ve MENA ikinci yaşını kutluyor
    06.12.2019
    A+
    A-

    Black Desert Türkiye ve MENA ikinci yılında Maceracılara birbirinden farklı hediyeler sunuyor. Maceracıların kutlama döneminde elde edebileceği özel giriş ödüllerinden Hot Time etkinliğine kadar seçebilecekleri çeşitli etkinlik alternatifleri olacak. Ayrıca, Savaşçı ve Okçu sınıfları için Aktarım Güncellemesi, oyuna yeni boyut katacak yenilikleri beraberinde getiriyor.

     

    Black Deset Türkiye ve MENA’nın ikinci yılı kapsamında 1 Ocak 2020 tarihine kadar tüm oyuncular oyuna giriş yaparak 500 TL değerinde inci eşyaları kazanabilecekleri günlük giriş ödülleri etkinliği gerçekleşecek. İkinci yıldönümüne özel giriş ödülleri ise 18 Aralık 2019 tarihine kadar gerçekleşecek ve Boss Savunma Teçhizatı Kutusu gibi çeşitli eşyalar sunacak.

     

    Maceracılara ‘sürpriz hediyeler’

     

    6 – 8 Aralık 2019 tarihleri arasında, artı  yüzde 500 Level EXP ve artı yüzde50 Beceri EXP tüm Maceracılara verilecek. Ayrıca, Maceracılar 24 Aralık 2019 tarihine kadar Mammore etkinliğine katılarak 100 Katkı Puanı EXP ve yükseltme için çok değerli bir eşya olan Valks’ın Tavsiyesi (+100) kazanabilecek. Bu ödüller “Mammore’u Alt Et” etkinliğini tamamlayarak elde edilebilirken, Mammore’u yendikten sonra NPC satıcısına 3 adet Mammore’un Pençesi teslim edilerek alınabilecek. TRI (III) derecede eşya da önemli kazanımlardan biri olacak bu etkinliği kaçırmayın! Ayrıca Olağanüstü Eski Ay Aksesuarları etkinliği, DUO(II) Hilal Muhafızı Yüzüğü, DUO(II) Narc Kulak Aksesuarı, DUO(II) Şahmeran Kemeri, DUO(II) Ogre Yüzüğü gibi üst seviye eşyaların alınabileceği yerlerde devam ediyor.  Aynı zamanda, sadece Türkiye bölgesindeki oyunculara özel yapılan Nazar Boncuklu hediye eşyalarını da oyun içerisinde bulabilirsiniz.

     

     Savaşçı ve Okçu sınıfı için Aktarım Güncellemesi

     

    Savaşçı ve Okçu sınıfı için yapılan bu yeni güncelleme Aktarım ile Maceracılar artık kendi sınıflarına farklı güç katabilecekleri Savaşçı Ruh ve Lemoria’nın Tüyü becerilerini kullanarak, sınıflarını geliştirmek için yeni maceralara atılabilecek. Aktarım Güncellemesi için seçilmiş sınıflar, yeni özellikleri kullanarak Maceracılara güç veren ana silahlar olan, Savaşçı için Uzun Kılıç ve Kalkan, Okçu için ise Uzun Yaylarını yükseltebilir. Aktarım Güncellemesi özellikleri Kara Ruh görevlerini tamamlayan ve 56. seviyeye ulaşanlar için aktif olacak.

     

    Aktarım Güncellemesi’ni kutlamak için, 17 Aralık 2019 tarihine kadar oyun içi özel etkinlikler devam edecek. Maceracılar, bu süre boyunca başka bir sınıf aracılığıyla kazandıkları Level EXP ve Beceri EXP’in yaklaşık yüzde 50’sini Aktarım Güncellemesi’ni kutlamak için aktarabilecek. Bu etkinlikler sürerken, 50 ile 60 arasındaki seviyelere ulaşanlar, ulaştıkları seviyeye bağlı olarak [Etkinlik] Ekstra Level EXP Parşömeni x1, [Etkinlik] Ekstra Beceri EXP Parşömeni x1, [Etkinlik] Eşya Düşürme Artış Parşömeni (60 dk.) x3, Kutsanmış Elçi Parşömeni (100 dk.) x5, Altın Külçe 100G x5 ve Valks’ın Tavsiyesi (35-45) gibi çeşitli ödüller kazanabilecek.

     

    Aynı zamanda Maceracılar, Black Desert Türkiye ve MENA’da Türkiye temalı düzenlenmiş arka planın da keyfini sürebilecek. Türk bayrağının simgesi olan beyaz hilal ve yıldız, ikinci sene etkinliklerini kutlamak için iyi bir tercih gibi görünüyor.

    Black Desert Türkiye ve MENA ile ilgili daha fazla bilgi için tr. playblackdesert. com internet  adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.