DOLAR 32,5808
EURO 34,7943
ALTIN 2508,506
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Black ile tarzını yansıt

    Black ile tarzını yansıt
    02.05.2018
    A+
    A-

    Çilek, bir genç odasının en önemli parçasının o gencin kendisinin olduğunun farkındalığıyla tasarladığı Black Genç Odası ile yaşam alanlarına yeni bir soluk getiriyor. Ahşap dokusunu siyahın asaletiyle birleştiren Black Genç Odası, odalarında uzun süre vakit geçirmeyi seven gençlerin hayata bakış açılarının dışa vurumu olarak karşımıza çıkıyor.

     Tematik odalarıyla ailelerin ve gençlerin beğenisini kazanan Çilek, farklı yaşlara ve yaşam tarzlarına hitap eden ürünleriyle herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

     Siyahın gücünü yaşam alanlarınıza taşıyın…

    Çilek, gençlerin kendi yaşam alanlarında daha özgür olmalarına yardımcı olmak için tasarladığı Black Genç Odası’nda, modüler kullanımı ve günlük yaşamdaki ihtiyaçları fonksiyonel detaylarla birleştiriyor. Sunduğu ekstra çözümlerle de gençlerin hayatını kolaylaştıran tasarım, gençlerin aradıkları her şeyin başucunuzda olmasına imkan tanıyor. Üzerindeki  yakma desenler ile daha şık, bölmeli çekmeceleri ile daha kullanışlı olmasının yanı sıra istenildiği taktirde karyolaya ilave arkadaş yatağı modülünü rahatlıkla kullanma şansı sunan genç odası, geniş bazasıyla da tüm eşyaların aynı yerde toplanmasını sağlıyor. Haftanın her günü, tüm giyeceklerinizi sürgülü dolabında saklayan ve  havalandırma kapsülü sayesinde giysilerinizin havalandırılmasına yardımcı olan Black Genç Odası, gençlerin olduğu kadar ebeveynlerin de beğenisini kazanıyor.

    Gençler için herşeyi düşünen bir oda

    Kitap sever gençleri de unutmayan tasarım harikası oda, açık kitaplığını aynı zamanda askılık olarak da kullanma şansı sunuyor. Çalışma masasıyla da beğeni toplayan Black, kullanıcısına masa yanında kitapların ve projelerin konulabileceği bölmeler sunuyor. Öte yandan tablet ve akıllı telefonlar gibi ürünleri şarj edebilen usb portala sahip olan Çilek Black Genç Odası, gençlerin odasında iyi vakit geçirmeleri için her şeyi düşünüyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.