DOLAR 32,4857
EURO 34,7938
ALTIN 2496,208
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Black Panther filmiyle birlikte Wakanda Parkı aramaları arttı

    Black Panther filmiyle birlikte Wakanda Parkı aramaları arttı
    27.03.2018
    A+
    A-

    Hotels. com, gişede büyük başarı elde eden Black Panther filmiyle birlikte Wisconsin’de bulunan Wakanda Parkı aramalarında artış gözlendiğini açıkladı.

    Sezonun hit filmi Black Panther hayranlarının filmdeki kurgusal Afrika krallığını aramaya başlamalarının ardından, Wisconsin’deki küçük bir kasabada bir süper kahramanlık hikayesini yaşamaya başladı.

    Hotels. com filmin vizyona girmesiyle beraber, Menomonie’deki Wakanda Parkı için yapılan aramalarının son iki ayda geçen seneye göre %55 arttığını açıkladı*.

    Black Panther filminde kralın ve halkının yaşadığı Wakanda, teknoloji açısından dünyanın en gelişmiş ülkesi. Her ne kadar tatilciler, 20 binden daha az bir nüfusa** sahip Wisconsin’deki Wakanda Parkı’nda holografik boncuklar veya nano-teknolojik kıyafetler bulamasalar da parkta yer alan su parkı sayesinde hayal kırıklığı da yaşamıyorlar.

    Wakanda Parkı için yapılan aramalarda artış olduğunu gözlemleyen Hotels. com’un tatil uzmanları, filmin hayranlarının süper kahramanın ana yurdunu bulma ümidiyle ismi Wakanda’ya benzeyen dünyadaki diğer bölgelere gösterdikleri ilgide de benzer artışlar olduğunu fark etti.

    Okunuşu Wakanda ile aynı olan İllinois’deki Wauconda için yapılan aramalarda %25’lik bir artış görülürken, yine İllinois’de bulunan Makanda’ya gösterilen ilgi de geçen seneye göre %40 arttı. Daha uzaklara bakıldığında, Fiji’de bulunan Wakaya’ya ilgi %235, Japonya’daki Wakkanai ise %55’ten fazla arttı.

    Hotels. com Avrupa, Orta Doğu ve Afrkia (EMEA) Bölgesi Başkan Yardımcısı Isabelle Pinson, “Otel portföyümüz 200’den fazla ülke ve bölgeyi kapsıyor. Ancak henüz Wakanda’da bir ortağımız bulunmuyor. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Film, dünya çapında milyonları derinden etkiledi. Popüler kültürün insanların seyahat tercihleri üzerindeki etkisi de sık sık gözümüze çarpıyor. Tatilcilerin Wisconsin’den Japonya’ya kadar Black Panther’ın ana yurdunu arıyor olması çok hoşumuza gidiyor. O nedenle de ‘Daima Wakanda!’ diyoruz”

    Wisconsin’deki Wakanda Parkı’na gidecek tatilcilere Hotels. com aşağıdaki konaklamaları öneriyor:

    Best Western Plus Menomonie Inn & Suites – Bu otel, Hotels. com ziyaretçilerinin yaptığı değerlendirmelere göre 9,2 gibi yüksek bir puana sahip. Wakanda Parkı’na birkaç dakika mesafede bulunan otelde konuklar kapalı havuz ve spor merkezinin keyfini çıkarabilirken, filmdeki süper kahramanınki gibi bir vücuda sahip olmak için çalışabilirler de.
    Cobblestone Inn & Suites at UW Stout Downtown Menomonie – Menomonie’nin merkezinde bulunan otel, Hotels. com ziyaretçilerinin yaptığı değerlendirmelerde 9,8 gibi bir puan alarak “mükemmel” kategorisine yerleşti. Arabayla Wakanda Parkı’ndan 10 dakikadan daha az uzaklıkta yer alan bu müthiş otelde son derece rahat bir gece geçirdikten sonra kahramanlara lâyık bir kahvaltının tadını çıkarabilirsiniz.

    Dream Downtown Otel, New York, Amerika Birleşik Devletleri
    Huis Ten Bosch Henn na Otel, Sasebo, Japonya
    Otel Puerta America, Madrid, İspanya
    Yas Viceroy Abu Dhabi, Birleşik Arap Emirlikleri
    Container Otel, Kuala Lumpur, Malezya
    Oda fiyatları gecelik 433 TL’den başlıyor***

    Hampton Inn & Suites Menomonie-UW Stout – North Broadway Caddesi’nin paralelinde yer alan bu şık otel, Wakanda Parkı’nın da yanı başında. Teknoloji alanında dünyanın en gelişmiş ülkesi olmasa da tüm misafirlerine ücretsiz Wi-Fi sağlıyor.
    Oda fiyatları gecelik 437 TL’den başlıyor***

    Oda fiyatları gecelik 451 TL’den başlıyor***

    Hotels. com’un, içlerindeki süper kahramanı evrenimizdeki en teknoloji düşkünü otellerde yaşamayı isteyenler için önerdiği ‘fütürist oteller’ ise şöyle:

    Metal plakalarla kaplı bu göz alıcı otel, tam da Wakanda’ya uygun bir görünüşe sahip. Gözde Meatpacking Bölgesi’nde yer alan The Dream Downtown, cam tabanlı havuzu, havuzbaşı barı ve terası ile canlı DJ performansı ve kokteyllerin yanı sıra göz alıcı gece manzaraları sunuyor. Büyük lomboz pencereler şehir manzarasını çerçevelerken; 314 misafir odasının her biri de şık ve rahat. Wi-Fi ve kablosuz klavye ile dizüstü bilgisayar bağlantılı düz-ekran LED televizyonlarla ileri teknoloji sağlıyor.

    Oda fiyatları gecelik 670 TL’den başlıyor***

    Japonca’da “değişmek” anlamına gelen Henn, misafirlerin birçok farklı robotla tanışabileceği fütürist bir otel. Resepsiyondaki birden fazla dili konuşabilen robot dinozorlardan, konukların bavullarını alan robotik kola veya bavulları odalarına taşıyan robot görevlilere kadar, misafirler üstün bir teknoloji dünyasının içinde kaybolacaklar. Otel, içinde bulunduğu Huis Ten Bosch eğlence parkını ziyaret ettikten sonra dinlenmek için de bire bir.

    Oda fiyatları gecelik 779 TL’den başlıyor***

    Otelin tasarımı bilim kurgu filmlerinden fırlamış gibi. Yataklarında yatarken pürüzsüz tavana bakan misafirler, kendilerini uzayda sakince sürükleniyor gibi hissedebilirler. Zaha Hadid ve Jean Nouvel gibi Pritzker ödüllü tasarımcılar tarafından tasarlanan odalar, misafirlerini Dünya’dan ayrılmak zorunda kalmadan uzaya bir adım yaklaştırıyor. Otel ayrıca göz alıcı Madrid’in de tam merkezinde.

    Oda fiyatları gecelik 542 TL’den başlıyor***

    Hiçbir şey insanlar tarafından yapılmış bir ada kadar fütürist olamaz. İnsan yapımı Yas Adası’na hükmeden Yas Oteli, Abu Dabi’nin şıklığının bir örneği. Şık kavisler ve LED ışıklar, renk değiştiren göz kamaştırıcı bir gök kubbe oluşturuyor. Otelin benzersiz özelliklerinden biri de hemen önündeki Yas Marina Formula 1 pistinde yarış arabalarının hızlı geçişini seyredebilme olanağını sunuyor olması.

    Oda fiyatları gecelik 985 TL’den başlıyor***

    Kuala Lumpur’un Altın Üçgen bölgesinde yer alan Container Otel, son derece modern ve uygun fiyatlı bir konaklama sunuyor. Yenilenebilir konteynerlerden yapılmış doğa dostu otel, ücretsiz Wi-Fi erişimli tarz odalara sahip. Container Otel’in estetik anlayışı minimalizm ve odalar da otelin ismini birebir yansıtıyor.

    Oda fiyatları gecelik 147 TL’den başlıyor***

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.