DOLAR 32,5398
EURO 34,8592
ALTIN 2422,365
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BLACK+DECKER ile içinizdeki ustayı ortaya çıkarın

    BLACK+DECKER ile içinizdeki ustayı ortaya çıkarın
    05.11.2018
    A+
    A-

    Ev dekorasyonunda hayallerini, bir profesyonelden yardım almadan, kendi başına uygun bütçelerle gerçekleştirme arzusu milyonlarca insanı Kendin Yap (DIY) projelerine yöneltiyor. Kendin Yap projelerinde lider marka BLACK+DECKER, fonksiyonel el aletleriyle dekorasyonu sanata, zevke ve eğlenceye çeviriyor.

    Geçmişte DIY (Do-It-Yourself), yaygın adıyla “Kendin Yap” işleri ev kadınlarının, tamire meraklı erkeklerin ve emeklilerin uğraşıydı. Günümüzde durum tamamen değişti. Kendin Yap-DIY artık yeni nesil için de çok şey ifade ediyor ve sadece bir hobi alanı olmaktan çıkıp dünya genelinde 35 yaş altı gençlerin yön verdiği, teknoloji, yaratıcılık ve girişimcilikle harmanlanan dev bir pazara dönüşüyor.

    Dünyanın lider el aleti ve aksesuar üreticisi StanleyBlack&Decker, yenilikçi ürünleriyle DIY sektöründe amatör-profesyonel tüm meraklıların en büyük yardımcısı. Firmanın, el aletlerinde aranan birçok özelliğe sahip olan BLACK+DECKER markalı ürün portföyü, dayanıklı yapısı ve yüksek performansıyla üstün kalite ve mükemmellik arayışına cevap veriyor.

    Meraklısına birkaç özel el aleti

    Black+Decker’ın Kendin Yap-DIY projelerinde kullanılabilecek ürünleri, evlerini veya işyerlerini yeniden tasarlamak isteyenlerin her ihtiyacına karşılık veriyor. İşte bu ürünlerden birkaçı ve meraklısına birkaç ipucu…

    Duvarı zarar vermeden delmeyi başarabiliyor musunuz?

    Evinizde bir köşede duran ve atmaya kıyamadığınız bazı eşyalar varsa bu eşyaların malzemelerini kullanarak yaratıcı yeni şeyler yapabilirsiniz. Dolap içi düzenleyiciler, farklı amaçlar için kullanılacak raflar, kutular, sehpalar, kitaplıklar gibi… Birkaç küçük değişiklikle eşyalarınızı dönüştürebilir ve bu sayede evinizin daha farklı ve düzenli olmasını sağlayabilirsiniz. Örneğin, uzun zamandır konsolunuzun veya raflarınızın üzerinde duran çerçevelerinizi farklı renklere boyayıp duvara asarak evinize farklı bir hava katabilirsiniz. Üstelik bunu sadece istediğiniz renkte boyalar, matkap, birkaç vida ve dübelle yapabilirsiniz. DIY meraklıları, bu projelerinde duvara istedikleri ölçüde delik açmak için BLACK+DECKER KR604CRES darbeli matkabı tercih edebilirler.

    Duvara uygun çivi seçimi

    Duvara çivi çakmak kolay bir iş olarak algılansa da doğru şekilde çivi çakmak zordur. Çiviyi dik açıyla çakmak, bu esnada da hasar vermemek önemlidir. Bunun için duvarın tipini ve hangi çiviyi kullanmak gerektiğini iyi bilmek gerekir. Çiviler boy boy ve çeşit çeşit olduğu için ihtiyaca göre ince, kalın, uzun veya kısa çivilerden en uygun olanını kullanmalısınız. Çivinin asılacak tablo veya objenin ağırlığını taşıyabilecek olması da diğer bir önemli detaydır. Eğer obje, çivinin taşıyamayacağı ağırlıktaysa çivi yerine vida kullanılmalı ve bu vida matkap ve dübel ile monte edilmelidir.

    Ahşap ve metale hayal gücünüzle şekil verin

    Geri dönüştürülmeye uygun malzemelerle, örneğin ahşap veya metal parçalarıyla hayal gücünüze göre evinizde sıra dışı, özgün ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bunun için dekupaj testere ve çok amaçlı zımpara yeterli olacaktır. Ahşap ve metal yüzeylerde rahatlıkla kesim yapmayı sağlayan BLACK+DECKER KS801SE Dekupaj Testere, istenilen kalıplarda kesimi kolaylaştırır. İstediğiniz hızda ayarlayabileceğiniz testerenin farklı malzeme kesimlerinin rahatça yapılması için farklı bıçak seçenekleri bulunuyor. Kendinden yapışkan tabanı sayesinde kolay ve hızlı kâğıt değiştirme özelliğine sahip BLACK+DECKER KA280K Çok Amaçlı Zımpara ise farklı uçlarıyla ahşap dekorasyonda arzu edilen sonuçları verir. Tek bir düğmeyle farklı tabanlar arasında hızlı ve kolay seçim yapmayı sağlayan ürün, kauçuk tutma yerleri sayesinde mükemmel kavrayış sağlar.

    Tek başına her işin ustası

    Bir ürünle birden çok şeyi halletmek isteyenlerin kurtarıcısı BLACK+DECKER MT218KB Şarjlı Multievo, evde bulunması gereken ürünlerin başındadır. Her türlü kesim, biçim verme, montaj yapabileceğiniz ürün, kafa değiştirme özelliği sayesinde şarjlı matkap/tornavida, dekupaj testere, zımpara, darbeli tornavida, el frezesi, raspalama makinesi, daire testere, hava pompası olarak 8 farklı makine olarak kullanma imkân sunar. Hızlı ve kolay uç değiştirme için de ideal olan ürün elektronik hız ayarı sayesinde delme ve vidalama uygulamalarında kullanılan malzemeye göre en uygun hız kontrolünü yapmayı sağlar.

    Alet çantasında neler olmalı

    Alet çantalarında bulunan malzemeler kişilerin hobilerine, tecrübesine ve ihtiyacına göre farklılık gösterir. Kendi başınıza yapabileceğiniz ufak tadilatlar için (çivi çakma, kapı kolu tamiri, priz tamiri, musluk tamiri ya da basit dekorasyon işleri, vb.) olmazsa olmaz ürünler vardır. Matkap, çivi, dübel, vida, çekiç, tornavida, pense, İngiliz anahtarı ve metre gibi… Siz de bu ürünlerin yer aldığı bir alet çantasına sahip olarak evinizin kahramanı olabilirsiniz!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.