DOLAR 32,5289
EURO 34,8751
ALTIN 2435,188
BIST 9750,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Blue Lake hem göl hem deniz manzarası sunuyor

    Blue Lake hem göl hem deniz manzarası sunuyor
    12.05.2017
    A+
    A-

    Küçükçekmece Gölü’ne sıfır konumda yükselen Blue Lake, hem göl, hem deniz manzarasıyla dikkat çekiyor. Projede 788 daire ve 22 ticari ünite yer alıyor. Projenin 15’inci katında oturma alanları ve panoramik havuz bulunuyor

    Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki 37 yıllık tecrübesiyle, İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren Metal Yapı Konut’un Florya-Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam Aralık 2017’de başlıyor. Küçükçekmece Gölü’ne sıfır konumda, bir tarafı göl diğer tarafı deniz manzaralı Blue Lake projesinde 10 blokta 788 daire yer alıyor. Sahil bölümünde yeme-içme sektörü ile donatılmış 22 ticari ünite yer alıyor.

    Maviyle yeşil buluştu
    Proje, 60 ile 400 metrekare arasında 1+0’dan 5+2’ye kadar değişen daire alternatifleri; teraslı, balkonlu ve bahçeli konutlar, 10 ile 264 metrekare arasında değişen toplamda 19 bin metrekare balkon ve teras alanıyla dikkat çekiyor. Blue Lake Küçükçekmece projesinde dairelerin tamamı hem göl hem de deniz manzarasına sahip.

    Zengin sosyal yaşam alanları ve işletme güvencesiyle dikkat çeken proje; tüm yaşam alanlarında doğal malzemelerin kullanıldığı, doğal ahşap/doğal taş/doğal mermer ve alüminyum doğrama ile zengin, iç aydınlatmalarda led ışıklar ile donatılmış, akıllı ev sistemine sahip detayları ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda tüm daireler, 1. Sınıf full ankastre ve özel dizayn mutfak ve banyo tasarımlarına ile göz dolduruyor.

    Manzaralı havuzlar
    Her yıl düzenlenen ulusal ve uluslararası festivallerle İstanbul’un su sporları merkezi konumunda bulunan, 16 kilometrekarelik yüz ölçümüne sahip Küçükçekmece Gölü kıyısında yer alan proje, farklı ihtiyaçları karşılamak için tasarlanan sosyal alanlarıyla öne çıkıyor. 17 bin 500 metrekare peyzaj ve sosyal alanı ile dikkat çeken projede 65 metre yükseklikte, 15’inci katta yer alan Gök Teras’ta, bloklar özel bağlantı yolları ile birleştirilerek panoramik deniz ve göl manzarasına hakim 3 adet infinity havuzu/cafe ve oturma alanları ve 2.6 km yürüme parkuru ile hiçbir projede olmayan bir keyif alanına dönüşüyor.

    10 km yürüyüş parkuru var
    BLUE Lake Projesi, Küçükcekmece sahilinin yaşam zenginliğine sahip sahilinde bulunan 10 km uzunluğundaki yürüyüş parkuru ile dikkat çekiyor. Peyzaj ve sosyal alanlarda yer alan “Cennet Bahçesi” ve “Aktivite Bahçesi”nde hobi alanları, çok amaçlı spor sahaları, Oyun alanları ve dinlenme alanları ile yepyeni bir sosyal yaşam sunuyor. Proje, 12 bin metrekare alanda perakende markaları ile bu sahili eğlence ve keyif ile zenginleştiriyor. 1.500 metrekare kapalı sosyal kulüp ile tüm projeye hizmet veren spa ve fitness kulübü, su sporları kulübü, kültür-sanat merkezleri, her zevke ve yaşa hitap eden hobi atölyeleri, çocuklar için kids-club gibi birçok sosyal imkanı bünyesinde barındıran proje yeni sahiplerine hareketli bir sosyal yaşamın anahtarını sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.