DOLAR 32,5215
EURO 34,791
ALTIN 2420,516
BIST 9706,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bocchi, inovasyon liderliğini tasarımın gücü ile birleştiriyor

    Bocchi, inovasyon liderliğini tasarımın gücü ile birleştiriyor
    26.01.2017
    A+
    A-

    Banyo ürünlerinde lider İtalyan markası BOCCHI; özgün tasarımları kadar geliştirdiği yeni teknolojilerle de dikkat çekiyor.

    Tasarımları, kalitesi ve fonksiyonel yaklaşımları ile banyolarda İtalyan tarzını en iyi şekilde yansıtan Bocchi, geliştirdiği teknolojiler ile banyolarda temizliği daha kolay hale getirirken maksimum düzeyde de hijyen sağlıyor.
    Hijyen konusunda bilinenlerin çok üstünde bir anlayışla kullanıcılarının karşısına çıkan Bocchi; kirlenmelere ve mikrop oluşumlarına karşı yepyeni bir teknoloji sunuyor. Türkiye’de bir ilk olan sıfır pürüz teknolojisi, sırlı porselenlerin kir ile temas eden yüzeylerindeki lekeleri ve kireçlenmeleri en aza indiriyor. Clean Plus+ teknolojisi, lavabo ve klozetlerin ilk günkü parlak görüntüsünü çok daha uzun süre muhafaza ediyor. Bu sayede hidrofobik hale gelen yüzey lekelenmeleri, kirlerin yapışmasını ve kireçlenmeyi engelliyor. Bocchi, küresel ısınmanın beraberinde getirdiği kullanılabilir su kaynaklarının azalması sorunuyla mücadeleye katkı sağlamak için ‘Çevre Dostu Klozet’i ile de 4 kişilik bir ailenin yılda tam 30,000 litreden fazla su tasarruf etmesine katkıda bulunuyor. Bocchi Jet Flush klozet teknolojisi ise standart klozetlerdeki sağlığa zararlı organizmalar üremesine ve kir birikmesine neden olan kanalı ortadan kaldırdığı için bakteri ve mikropların saklanıp gizlenebilecekleri alanları tamamen yok ediyor.
    Evler ve genel kullanım alanlarındaki seramik sağlık gereçlerine uygulanan bu teknolojiler ile Bocchi, hem daha şık ve temiz hem de daha sağlıklı banyolar sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.