DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bodrumlu otelcileri dijitalde cesaretlendirecek buluşma

    Bodrumlu otelcileri dijitalde cesaretlendirecek buluşma
    28.05.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin otel arama motoru Neredekal. com önderliğinde, BOYTAV’ın desteği ile 04 Haziran Pazartesi günü, Bodrum Grand Yazıcı Boutique Hotel’de saat 13:00-17:00 arasında, “Turizmde Dijital Dönüşüm” konulu ve Bodrum’daki küçük-butik ve büyük otellerin katılacağı, internetten yararlanarak otellerin işlerini geliştirmeleri ve kazançlarını arttırmalarına yönelik ücretsiz bir eğitim semineri organize edilecek.

    Turizmde talihsizliklerle geçen 2016 ve 2017 yıllarına nazaran, 2018 yılında ciddi bir hareketlenme yaşanıyor. Düzenlenecek eğitim seminerinin, artan turizm potansiyeli beraberinde dijitali daha iyi kullanarak, Bodrum’daki küçük-butik ve büyük otellerin dijital mecralar sayesinde daha fazla ön plana çıkabilmeleri, yenilikçi çalışmalar ile mevcut rezervasyonlarını nasıl daha fazla arttırabilecekleri konusunda yol gösterici rehber olması amaçlanıyor. Katılımcılardan bu seminer için ücret talep edilmeyecek. Otellerin direkt rezervasyon alabilmeleri için Meta-Search sitelerini kullanmaları, kanal yönetim sistemlerinin otel yönetimlerine katkısı, Bodrumlu otelcilerin günümüz şartlarında dijitali kullanma şekilleri, Bodrum’un marka konumlandırmasına uygun olacak biçimde otelcilerin yapması gerekenler ve dijital mecralar bazında müşteri memnuniyeti ile sadakatin yaratılması konuları konuşulacak. Konuşma yapacak kişiler arasında; turizmde faaliyet gösteren kurumsal markaların Genel Müdür seviyesindeki yöneticileri, BOYTAV ve Bodrum Cup’ın değerli yönetim kurulu üyeleri ve programa renk katacak yeni nesil yaşam uzmanı / teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu da yer alacak.

    Konaklama sektörü için değer yaratacak bu etkinliğin, yakın bir gelecekte Marmaris, Fethiye, Kaş, Ayvalık ve İstanbul otelleri için de düzenlenmesi planlanıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.