DOLAR 32,4772
EURO 34,9459
ALTIN 2435,429
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bodrum’un yeni gözdesi Jungle 8 muhteşem bir açılış yaptı

    Bodrum’un yeni gözdesi Jungle 8 muhteşem bir açılış yaptı
    16.06.2018
    A+
    A-

    Sıra dışı konsepti ve müziğiyle adından çokça söz ettiren, İstanbul gece hayatının popüler mekanlarından Jungel 8, Yalıkavak Palmalife Resort’ta yaz sezonuna merhaba dedi. Mahmut Orhan’ın dj setinin başına geçtiği renkli açılış, Ege kıyılarını etkileyen sağnak yağmura rağmen coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Yaklaşık beş saat süren parti sırasında müziğin ritmine kapılan misafirler birer birer kendilerini havuza bırakırken, ortaya oldukça ilginç ve hoş görüntüler çıktı. Bir yandan doyasıya eğlenen diğer yandan havuzun keyfini çıkaran müzikseverler, Jungle 8’in yaz konseptine hayran kaldılar.

    Alışılagelmiş gece kulübü konseptinin dışına çıkarak gündüz kulüp konseptiyle Yalıkavak’ta misafirlerini ağırlayacak olan Jungle 8, dekorasyon ve mimarisi ile göz doldurdu.

    Jungle 8 kurucusu Sarp Yaman İstanbul’da olduğu gibi Bodrum’da da misafirlerinin memnun kalacağı bir mekan olması için çaba gösterdiklerini söyledi. Yaman sözlerine: “Palmalife Resortt’ta açtığımız Jungle 8, gündüz kulübü olarak 17.00-21.30 saatlerinde hizmet verecek. Burada sadece eğlence için değil, misafirlerin kendini özel hissedeceği göze de hitap eden bir yer olması için de çalıştık. Pembe taşlarla döşediğimiz havuzumuz bu yaz çok konuşulacak. 8 metreye yakın son teknoloji ledlerde döşenen sahnede eğlence dolu anlar yaşayacağız. Jungle 8’e gelenler kendini Las Vegas ve Ibiza’daki kulüplerde gibi hissedecek.” şeklinde devam etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.