DOLAR 32,5053
EURO 34,5779
ALTIN 2493,624
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bonfilet, logosunu ve kurumsal kimliğini yeniledi

    Bonfilet, logosunu ve kurumsal kimliğini yeniledi
    05.02.2020
    A+
    A-

    Paketlenmiş kırmızı et sektörünün öncü şirketi Bonfilet, kurumsal kimliğini yeniledi. Günümüzde dördüncü kuşak tarafından yönetilen Bonfilet’in yeni logosu, şirketin 2020 yılındaki sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda toprağı, doğayı ve güneşin sıcaklığını hissettirirken 115 yıllık köklü geçmişe de vurgu yapıyor.

    Akkoyun ailesinin hayvancılık ve kasaplık alanındaki 115 yıllık tecrübesini Ar-Ge ve teknoloji yatırımlarıyla geliştirerek sektörde pek çok ilke imza atan Bonfilet, son yıllarda hız verdiği yatırımlarını ve dönüşüm sürecini yeni kurumsal kimliğiyle destekledi. İlk etapta logosunu değiştiren şirket, kullanılan minimal ve modern çizgilerle yenilikçi yüzünü yansıttı.

    “Sürdürülebilir iş modelimizi kurumsal kimliğimize yansıttık”

    Bonfilet Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akkoyun, yaşanabilir bir dünya için iş modellerinin temeline aldıkları sürdürülebilirliği, yenilenen kurumsal kimliklerine taşıdıklarını söyledi. Akkoyun, “Türkiye’nin en eski et üreticisi olmanın sorumluluğu ile bir yandan ülkemize değer katarken diğer yandan gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için çabalıyoruz. Sürdürülebilirliği temele aldığımız bu iş modelimiz doğrultusunda, 2020’de sıfır atık hedefiyle yola çıktık. Diğer yandan gıdada israfın önüne geçebilmek için çeşitli projeler yürütüyoruz. Bu hedeflerle ş zamanlı olarak kurumsal kimliğimizde de yeniliğe gittik. Yeni logomuzda Bonfilet’in doğadan aldığı gücü modern bir bakış açısıyla yansıtırken her zaman gurur duyduğumuz köklü geçmişimizi de vurguladık” dedi.

    Dinamizm ve verimlilik yansıtılıyor

    Bonfilet’in yeni logosunda modern çizgilerle stilize edilen dana figürü, minimal bir tasarım anlayışını ortaya koyuyor. Logodaki amblem rengi; toprağı, doğayı ve güneşin sıcaklığını hissettirirken dinamizmi ve verimliliği yansıtıyor.

    “Kendine bir iyilik et” söylemini kullanmaya devam etme kararı alan Bonfilet, güncel web sitesini de Şubat ayı içerisinde yayına almayı planlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.