DOLAR 32,5891
EURO 34,7304
ALTIN 2498,327
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Borcam’dan yepyeni taşıma çantalı set

    Borcam’dan yepyeni taşıma çantalı set
    01.06.2017
    A+
    A-

    Mutfakların ve sofraların vazgeçilmezi Borcam, yenilikleriyle tüketicilerle buluşmaya devam ediyor. Borcam Taşıma Çantalı Set sayesinde hazırlanan yemekleri sevdiklerinizle paylaşmak artık daha kolay.

    Türkiye’nin lider markası Paşabahçe, yemeklerin hazırlanmasında ve sunumunda Borcam’dan vazgeçmeyenler için yepyeni bir set tasarladı. Üç parçadan oluşan Borcam Taşıma Çantalı Set’te Borcam’ın en kullanışlı boylarından biri olan kare kulplu tepsi, bu tepsiye uygun şık kırmızı kapağı ve en önemli parça olan ısı korumalı taşıma çantası yer alıyor.

    Taşıma çantası, sıcak yemeklerin ısısını muhafaza ederken, zeytinyağlı ya da tatlı gibi soğuk yiyecekleri ise serin tutmaya yardımcı oluyor. Ayrıca ergonomik sapları sayesinde yiyeceklerin dökülmeden rahatça taşınmasını sağlıyor. Böylece aile yemeklerine, pikniklere yemeklerin ısısı korunarak taşınması kolaylaşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.