DOLAR 32,4721
EURO 34,9617
ALTIN 2436,386
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Borlease “Great Place to Work” ödülünün sahibi oldu

    Borlease “Great Place to Work” ödülünün sahibi oldu
    09.05.2018
    A+
    A-

    Borlease, 25 yılı aşkın bir süredir 5 kıtada 53 ülkede faaliyet gösteren Great Place to Work Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin En İyi İşverenleri  Araştırması’nda, 20-50 çalışan kategorisinde Türkiye’nin en iyi 3. iş vereni seçildi.  Toplam 162 şirketin katıldığı araştırmada insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip, çalışan odaklı yönetim anlayışı gibi özellikleri benimseyen şirketler ödül almaya hak kazandı.

     Great Place To Work Türkiye’nin, ‘En iyi İşverenler 2018’ araştırmasının sonuçları açıklandı. Filo kiralama sektöründe 2013 yılından beri faaliyet gösteren Borlease Otomotiv, kurum kültürü oluşturulması alanında araştırma ve danışmanlık hizmetleri sunan Great Place to Work şirketinin düzenlediği “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2018” ödüllerinde “20-50 Best Small Workplaces” kategorisinde ilk üç şirketten biri oldu. En iyi işverenlerinin açıklandığı listede üçüncü sıraya yerleşen Borlease Otomotiv’in Genel Müdürü Özgür Cem Hancan konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Çalışanlarımız en büyük değerimiz, daha iyi bir çalışma ortamı oluşturmak amacıyla şeffaf, samimi, değerlerine ve kurum kültürüne sahip bir şirket olmayı hedefliyoruz. Çalışanlarımızı bireysel hedeflerine ulaşmaları için destekliyoruz. İş birliği kültürüne dayalı çalışma stratejimizle sektörümüze örnek olmayı amaçlıyoruz. Çalışanlarımız için huzurlu ve mutlu bir ortam yaratmayı hedeflerken, motivasyonumuzu yükselten ödül doğru yolda olduğumuzun göstergesi” dedi.

    Great Place to Work şirketinin düzenlediği Türkiye’nin En İyi İşverenleri araştırmasına toplam 162 şirket katıldı. 84 şirketin aday olduğu araştırmada çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip 32 şirket ödül almaya hak kazandı. Çalışmada; güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhu gibi beş Great Place to Work felsefesine ait boyut analiz edildi. Ödüller, çalışan sayısına göre 20-50, 50-250, 250-500, 500–2.000 ve 2.000 üzeri olmak üzere beş kategoride verildi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.