DOLAR 32,5043
EURO 34,9621
ALTIN 2435,056
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Ev Aletleri, The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülü’nü aldı

    Bosch Ev Aletleri, The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülü’nü aldı
    09.01.2018
    A+
    A-

    Bosch Ev Aletleri, Marketing Türkiye ile AKADEMETRE’nin işbirliğiyle düzenlenen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde beyaz eşya kategorisinde itibarını en çok artıran marka oldu.

    Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle gerçekleştirilen, “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırmasının sonuçlarıyla hazırlanan “Marketing Türkiye The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde sonuçlar belli oldu. Bosch Ev Aletleri, “Beyaz Eşya Sektörü Yılın En Başarılı Markaları” kategorisinde ödül aldı.

    Bu yıl 40’ı aşkın kategori üzerinden değerlendirilen “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü”nde saha araştırması tamamlanarak ilk üçe kalan markalar belirlendi. Toplam 12 ilde bin 200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler itibarlarını en çok artıran markaları ve bu başarıya ortak olan paydaşları, 5 Ocak 2018’de Raffles İstanbul Zorlu Center’da gerçekleştirilen törenle ödüllerine kavuştu.

    2017 “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırmasında itibarını en çok artıran şirketleri belirleyen araştırmanın saha çalışması yüz yüze görüşmelerle tamamlandı. Araştırmaya Türkiye’yi temsilen İstanbul, Ankara, Bursa, Erzurum, İzmir, Balıkesir, Adana, Samsun, Kayseri, Trabzon, Gaziantep ve Malatya illerinden bin 200 kişi katıldı. Araştırma modeli Genel Başarı ve Yıl Performansı olarak iki aşamadan oluştu. Genel başarı değeri “Marka Bilinirliği”, “Yakından Tanıma Skoru”, “Güven Skoru”, “Farklılık Skoru”, “İletişim ve Reklam Çalışmaları Beğeni Skoru”, “Tavsiye Skoru’’, “Ticari Faaliyetlerini Destekleme Skoru”, “Sosyal Sorumluluk Beğeni Skoru” ve “Genel Beğeni Skoru” olmak üzere dokuz ana kriterin itibar ve marka değeri üzerindeki etkisine göre ağırlıklandırılmasıyla ortaya konuldu. Çalışmanın ikinci ayağı olan 2017 performans değerlendirilmesinde ise aynı kriterlere göre markaların yıl içi başarıları belirlendi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.