DOLAR 32,5836
EURO 34,8186
ALTIN 2492,774
BIST 9510,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch, IP tabanlı teknolojileriyle Red Dot ve iF Tasarım Ödülü’nü kazandı

    Bosch, IP tabanlı teknolojileriyle Red Dot ve iF Tasarım Ödülü’nü kazandı
    06.06.2018
    A+
    A-

    Bosch Güvenlik Sistemleri’nin geliştirdiği IP tabanlı PRAESENSA Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi ile DICENTIS Tercüman Ünitesi’nin tasarım başarısı, dünyanın en prestijli ödülleriyle taçlandırıldı.

    Bosch Güvenlik Sistemleri’nin yakın bir zamanda pazara sunduğu, IP tabanlı PRAESENSA Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi, dünyanın en prestijli tasarım ödülü yarışmaları olan Red Dot Ödülleri ve iF Tasarım Ödülleri’ne layık görüldü. DICENTIS Tercüman Ünitesi de tüm dünyaca tanınan iF Tasarım Ödülü ile onurlandırıldı.

    Kullanıcı deneyimine odaklı PRAESENSA Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi dünya çapındaki başarısını Red Dot Ödülü ile taçlandırdı. OMNEO IP mimarisi, destekleyici Dante™ ve Ethernet Üzerinden Güç (PoE) kullanımının yanı sıra dört adede kadar uzantı, hızlı zone/işlev seçimi ve durum geri bildirimi için çok renkli LED’leri olan dokunsal tuşlar eklenen PRAESENSA, kullanıcı dostu ve sezgisel bir dokunmatik ekran arayüzü içeriyor. En yüksek esnekliğin sağlanması için, PRAESENSA Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi, gereksinimlere bağlı olarak bir masa üzerine, duvara veya gömme olarak monte edilebiliyor.

    OMNEO IP ayrıca, DICENTIS Tercüman Ünitesinin de merkezinde yer alıyor ve üçüncü parti sistemlerle hızlı ve kolay bir şekilde entegre olmasını sağlıyor. Geniş DICENTIS ailesinin bir parçası olan ve 100’e kadar tercüme edilen dili destekleyebilen yeni ünite, en iyi kullanıcı deneyiminin yanı sıra esnekliği ve işlevselliği artırması için tasarlandı.

    Bosch Bina Teknolojileri Müdürü Lars Van Den Heuvel, ödüllere ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: “Konferans ürünlerimizin tasarımı hem ürünün bir toplantı odasındaki estetik değeri hem de kullanıcılarımızın yaşadığı deneyim açısından bizim için büyük önem taşıyor. Her geliştirme projesine, tasarım sürecinin ana unsuru olarak çok erken başlıyoruz. Red Dot ve iF Tasarım ödüllerini kazanmak, bu işe koyduğumuz eforun takdiridir.”

    Red Dot jürisi ayrıca, EVOLVE 50 taşınabilir kolon hoparlör ve L3600FD DSP güç yükselticiye de sırasıyla Electro-Voice ve Dynacord’a Red Dot ödülü vermeyi kararlaştırdı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.