DOLAR 32,6172
EURO 34,7179
ALTIN 2509,87
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Termoteknik Bahreyn pazarına girdi

    Bosch Termoteknik Bahreyn pazarına girdi

    Bosch Termoteknik Şubat 2018 itibarı ile Bahreynli Shaheen Group ile anlaşma yaparak Orta Doğu’da yeni bir pazar daha kazandı.

    1958’den beri İklimlendirme sektöründe AWALCO ismi ile yer alan Shaheen Group, 400 uzman çalışanı ve 350’den fazla tamamlanmış projesi ile Bahreyn’de Bosch Termoteknik’in temsilciliğini üstlenecek. Bu kapsamda şirket; Bosch Termoteknik’in Ticari ve Endüstriyel sıcak su ve ısıtma ürünlerinin Bahreyn pazarında tanıtılması ve satışından sorumlu olacak. Son yıllarda, altyapı ve konut projelerinde büyük yatırımlar ile önemli ölçüde büyüyeceği tahmin edilen Bahreyn’de, iklimlendirme pazarının gelişmesinde temel bir rol oynamaktadır.

    Bahreyn’de artan şehirleşme ve olumlu ekonomik gelişmelerle birlikte Shaheen Group ülkenin önde gelen firmaları arasında yer aldı. 50 yılı aşkın süredir Bahreyn’in önde gelen gruplarından biri olan Shaheen Group’un iklimlendirme sektörünün yanında yangın alarm sistemleri ve ev otomasyonu gibi farklı alanlarda da faaliyetleri bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.