DOLAR 32,587
EURO 34,7872
ALTIN 2509,024
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Termoteknik: Her zaman her yerde önce müşteri

    Bosch Termoteknik: Her zaman her yerde önce müşteri
    • Bosch Termoteknik,Manisa fabrikasında yaklaşık 1000 çalışanı ile proje lansmanı için buluştu.
    • Lansmanda şirket stratejisinin temelini oluşturan müşteri odaklı yaklaşımı bir adım daha ileriye taşıyacak etkinlikler gerçekleştirildi.

    Bosch Termoteknik, stratejisindeki en önemli konulardan biri olan “Müşteri odaklı yaklaşım” ilkesini geliştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu ilke kapsamında yürütülen “Her Zaman Her Yerde Önce Müşteri” projesinin lansmanı 21 Haziran günü Bosch Termoteknik Manisa Fabrikasında gerçekleştirildi. Tüm gün süren proje lansmanına; üretim hatlarından tedarik zincirine, Ar-Ge’den satışa kadar her birimden yöneticiler, çalışanlar ve uzun dönem stajyerler katılım gösterdi ve öğretici, eğlenceli etkinlikler düzenlendi. Proje kapsamında müşterilerin beklenti, talep ve ihtiyaçlarının daha hızlı ve verimli şekilde ele alınması hedefleniyor.

    Bosch Termoteknik Ticari Genel Müdürü Akın Kazak, Fabrika Teknik Genel Müdürü Haşiman Üsküdar ve Satış Genel Müdürü Zafer Polat’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, “Her zaman, her yerde önce müşteri” mesajlarını içeren skeçler ve İnovasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen manifesto sunumuyla devam etti. Sunumlardan sonra son kullanıcıların da katılım gösterdiği interaktif panelde müşterilerin deneyimleri ve süreçlerdeki beklentileri konuşuldu. Ardından TTiyatro Kulübü, müşteri deneyimini ve yolculuğunu anlatan komedi oyunuyla renkli dakikalar yaşattı. Etkinliğin öğleden sonraki programında ise “Önce müşteri” mesajlarını içeren oyunlar oynatıldı.

    Bosch Termoteknik Satış Genel Müdürü Zafer Polat konuşmasında: “Müşterilerimiz, her zaman vizyonumuzun ve stratejimizin temelinde yer alıyor. Hepimiz; zincirimizin başlangıcı olan Ar-Ge’den, ürünlerimizin son kullanıcıların evlerine girene kadar olan sürece katkı sağlıyoruz. Bu temeli tüm süreçlerimize yansıtmak ve daha da ileriye taşımak için “Önce müşteri” diyerek bugün önemli bir adım daha attık. Dönüşümümüzün önemli bir parçası olan bu yaklaşıma değerli katkılarınız olacağına ve bir adım öteye taşımak için çalışacağınıza eminiz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.